Nieuws uit het Omdenken kantoor!

Eindelijk een nieuwe podcast-aflevering, de theatertour is sneller vol dan we dachten en eens iets anders dan ragout in het kerstpakket. 

Bonusaflevering van de podcast

Bonusaflevering van seizoen 2: Hoe gaat het nu met ze?

We gaan een nieuw seizoen van de Omdenken Podcast maken! Maar voor het zover is hebben we, net als vorig jaar, een bonusaflevering voor jullie. Daarin gaan we, à la Ik Vertrek, even luisteren hoe het nu is met de mensen die in seizoen 2 een gesprek hadden met Berthold. Hoe vonden ze het gesprek? Hebben ze er iets aan gehad? En hoe gaat het nu met het probleem waar ze toen mee worstelden?

We spraken een aantal mensen en laten hier hun updates horen. Heb je de afleveringen zelf nog niet geluisterd? Dan moet je dat echt eerst doen. Anders snap je echt niets van wat je hier allemaal gaat horen. ​Klik hier meteen door naar je lievelings-app of YouTube​ of gebruik de knop hieronder voor uitleg over de inhoud van de aflevering.

Luister de updates van Mariëlle, Rob, Marleen, Babette en Marieke

De theatertour begint!


De vier vrijwel uitverkochte seizoenen van de 'Lastige kinderen? Heb jij even geluk!' theatershow zitten erop. Maar we komen terug! Binnenkort toert Berthold Gunster weer door het land met try-outs van een totaal nieuwe theatershow. Van Ritthem tot Hardenberg en van Heerenveen tot Roermond, we hebben er zin in! En veel plekken zijn al uitverkocht. We zijn zelf ook een beetje verbaasd over hoe snel dat ging. Wees er dus snel bij!
 
Kaartjes en meer informatie

Scheurkalender in het kerstpakket?


Ben of ken jij nou degene die de kerstpakketten samenstelt voor jouw organisatie? En vind je onze scheurkalender daar best in passen? Neem even contact met ons op via de mail (info@omdenken.nl) of telefoon (030 - 233 40 62) Bij meer dan 10 stuks kun je namelijk korting krijgen! Weer eens iets anders dan een blik ragout. Wel netjes recyclen hè, die blaadjes.
 
Bekijk of bestel hem hier (helemaal vegetarisch)
Like ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Instagram
Abonneer op YouTube
LinkedIn
Website
Email
Je ontvangt deze e-mail omdat jij aangemeld bent voor één van onze nieuwsbrieven.

Wil je geen mails meer van ons ontvangen?
Pas jouw voorkeuren aan or schrijf je uit.
Ons adres:
Omdenken
Oudegracht 263
Utrecht, Utrecht 3511NM
Netherlands

Add us to your address book