EKOnoom bezorgt het voorjaar bij je thuis | raapsteel en salanova uit Groningen

3 years ago


Text only:

VRIJDAG 27 MRT 2015

EKOnoom bezorgt het voorjaar bij je thuis | raapsteel en salanova uit Groningen Komende week speciale sla uit Uithuizermeeden
Salanova, sla "met ballen"

Salanova is een zogenaamde multi-leaf sla. Dat betekent dat een krop Salanova wel twee tot vier keer meer bladeren bevat dan gewone sla. Daarnaast zijn de blaadjes nagenoeg even groot en hebben ze dezelfde vorm. Salanova heeft dus een hele mooie, compacte en volle krop. Vaak met de kluit nog aan de krop.De sla wordt geteeld in een kas op watergoten. De sla wordt in een jong stadium in deze watergoten geplant en ontwikkeld een stevig wortelgestel in een kluit met aarde. De sla kan net als gewone sla het gehele jaar door geteeld worden. We krijgen komende week van Harry Venhuis een mix aangevoerd: groene en rode. De blaadjes zijn mals en zacht van smaak.
Lees meer onderaan deze nieuwsbrief  

In april komt het brood van bakkerij Verbeek via onze nieuwe afbakoven naar je toe. Heerlijk vers!
Omdat we sinds kort op dinsdag en donderdag niet meer in staat zijn om brood van Verbeek te leveren hebben we gezocht naar een oplossing. En die hebben we gevonden in het zelf gaan afbakken van hun broden. Naar verwachting wordt onze nieuwe afbakoven in de eerste week van april geleverd. Dan kunnen we een nieuw assortiment heerlijk vers brood gaan leveren. We houden je op de hoogte via onze nieuwsbrief.Bakkerij Staghouwer blijft in ons assortiment. Hun prachtige brood uit Groningen valt goed in de smaak!
Komende week in de aanbieding: Ommelander volkoren, van € 3,45 voor slechts € 3,05 ACTIE afbakbroden Le PerronWe leveren nu enkele jaren afbakbrood van Le Perron. Daar gaan we mee stoppen. De komende week zie je hun prima broden nog in de aanbieding en daarbij geldt: op = op.


Acties Profiteer van onze voordeelacties: Vele tientallen actie-artikelen op onze site, eenvoudig te vinden bij de "Actieproducten". Extra EKOpunten voor een bestelling vanaf 40 euro. En extra voordeel met onze 2+1 ActieBestel van onderstaande producten 2 stuks en je ontvangt er 1 gratis bij.
Je ziet op het besteloverzicht in de webwinkel niet dat je er drie ontvangt; wij doen het gratis derde exemplaar er tijdens het inpakken bij. Om gebruik te maken van deze actie dus bij het aantal "2" (of een veelvoud daarvan) invullen. 


 


 Chocoladetablet puur, cacao 72%
(Vivani, 100 gram)2+1 gratis Chocoladetablet melk
(Vivani, 100 gram)2+1 gratis  EKOtopper!Speciaal voor onze nieuwsbrieflezers hebben wij de EKOtopper. Iedere week kiezen wij één product uit ons assortiment die je met veel voordeel in je winkelwagen kunt leggen. Deze week onze EKOtopper: 

Puur Noord-Nederland!
Spinazie van Bijzonderland in Nijeveen500 gram, van € 4,25 voor slechts € 3,25  Komende week ookin de aanbieding: Heel heel brood
van Le PerronExtra voordelig
op = opAppel-cranberrysap
(Puur Noord-NL, 750 ml)VAN € 3,98
VOOR € 2,97Avocado Hass
kleinVAN € 1,49
VOOR € 0,99 


 
 


Beschuit volkoren
(Van der Meulen, 13 stuks)VAN €1,55
VOOR € 1,39Tartaar, 2 stuks
met 2 extra EKOpunten€ 0,50 korting


 


NOG VEEL MEER LEKKERE AANBIEDINGEN


vind je in onze webwinkel route.ekonoom.nl
 
 
PROFITEER OOK VAN ONZE EKOpunten! Een grotere bestelling betekent meer korting!
 
 
Bestellingen van 40 euro of meer belonen we met extra voordeel. Je krijgt dan per 10 euro 2 EKOpunten kado. Een EKOpunt is € 0,25 waard en kan worden gebruikt bij het betalen van je volgende bestelling(en). Bijvoorbeeld: Bij een bestelling van 40 euro krijgt u 2 EKOpunten, dus € 0,50 kado. Bij een bestelling van 100 euro zijn dat 14 EKOpunten, dus € 3,50 kado!
Dat is een korting op je hele bestelling van 3,5 %!
 
Plaats je bestelling op tijd op route.ekonoom.nl :
Bezorgdag is dinsdag of woensdag, dan bestellen vóór maandagochtend 10.00 uur
Bezorgdag is donderdag of vrijdag, dan bestellen vóór woensdagochtend 10.00 uur


 


De pakketsamenstelling voor komende week Komende week voorjaarsboden uit ons eigen land: aubergine, salanova en raapsteel! De groenten: Raapstelen (Noaberhoeve te Echten), slamix salanova (Venhuis te Uithuzermeeden, niet in mini- en gemakscombi), aubergine (Van Dijk te Schalkwijk), broccoli (Spanje) en nieuwe oogst aardappelen Spunta (Italie, alleen in basisgroente)

Het fruit: Appel Elstar (Hans Poley te Marknesse), mandarijn Clementine (Italie), aardbeien (Spanje), banaan (Peru, niet in gemaks- en minicombi) en sinaasappel Lanelate (Spanje, niet in gemaks- en minicombi).


Nieuws


 

Salanova, sla met ballen


Salanova is een zogenaamde multi-leaf sla. Dat betekent dat een krop Salanova wel twee tot vier keer meer bladeren bevat dan gewone sla. Daarnaast zijn de blaadjes nagenoeg even groot en hebben ze dezelfde vorm. Salanova heeft dus een compacte en volle krop. Salanova koop je meestal met de kluit nog aan de krop, een zgn. kluit sla.
De sla… lees verder

Recepten EKOmaaltijdBOX week 14

Heerlijk om eens helemaal niet na te hoeven denken over wat je vanavond gaat koken.
De ingrediënten voor 3 maaltijden vers aangeleverd bij je thuis.
Met duidelijke en smakelijke recepten. Zeer gevarieerd en smakelijk. Gezond en 100% biologisch.Bij deze recepten zie je welke producten je in de BOX vindt. Ook zie je wat er uit je voorraadkast nodig is. Je kan die producten natuurlijk ook in onze webwinkel erbij bestellen.


BOX week 14 Kip kerrie met sperzieboontjes en taug
BOX week 14 Ovenschotel met macaroni en prei
BOX week 14 Wokgroenten met aardappelpuree en tartaar


Wilt u de digitale nieuwsbrief van EKOnoom niet meer ontvangen?
U kunt zich eenvoudig afmelden via http://route.ekonoom.nl/newsletter-cancel.asp?id=cHJ2Z28Vx4flvs70S8b8Qx3MODwCm31Rk3R33O91.
Ook een antwoord sturen met de tekst Stop nieuwsbrief is voldoende.


Powered by Aspin internet solutions, Groningen 

Ekonoom.nl

Categories: Environment | Nature Biological Cooking | Eating | Beverage
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018