EKOnoom Bijzonder Groen!

4 years ago


Text only:

VRIJDAG 20 JUN 2014

EKOnoom Bijzonder Groen!Snijbiet

De snijbiet is een bladgewas, waarvan de bladeren of de bladstelen als groente worden gegeten. Het is een oude groente waarvan de smaak deels overeenkomt met die van spinazie. Daarnaast is ook de smaak van rode biet in het blad te herkennen. In sommige streken wordt vooral de naam warmoes gebruikt. Er wordt dan met name de variëteit met dikke bladstelen bedoeld.De snijbiet is een groente die je echt moet ontdekken. Een groente die je niet dagelijks tegen komt in de supermarkt of bij de groenteboer. Maar wel bij EKOnoom, natuurlijk! 
Komende week wordt deze bijzondere groente geleverd door Harrie Venhuis van kwekerij Aurora uit Uithuizermeeden.Lees meer bij het nieuwsbericht verderop in deze nieuwsbrief. Op vakantie?Je onderbreekt een wekelijkse levering eenvoudig via http://route.ekonoom.nl
Eerst even inloggen en dan naar het tabblad "vakantie". Begin en einddatum invoeren van de periode waarin EKOnoom even gemist kan worden, opslaan en klaar!Goed om te weten: EKOnoom werkt deze zomer gewoon elke week door.
Je kan dus op ons blijven rekenen! 


Acties 2+1 ActieProfiteer van onze voordeelacties: Vele tientallen actie-artikelen op onze site, eenvoudig te vinden bij de "Actieproducten". Extra EKOpunten voor een bestelling vanaf 40 euro. En extra voordelig je voorraadkast bijvullen, dat kan nu ook bij ons!Deze week dus weer 3 interessante artkelen in de 2+1 actie.
Bestel van onderstaande producten 2 stuks en je ontvangt er 1 gratis bij.
Je ziet op het besteloverzicht in de webwinkel niet dat je er drie ontvangt; wij doen het gratis derde exemplaar er tijdens het inpakken bij. Om gebruik te maken van deze actie dus bij het aantal "2" (of een veelvoud daarvan) invullen. Fruitbeleg aardbei-vanille (De Nieuwe Band, 250 gram)2+1 gratisMueslikoek (Eco Biscuits, 45 gram)2+1 gratis Kokosmelk (Biona, 400 ml)2+1 gratis  EKOtopper!Speciaal voor onze nieuwsbrieflezers hebben wij de EkoTopper. Iedere week kiezen wij één product uit ons assortiment die je met veel voordeel in je winkelwagen kunt leggen. Deze week in de EkoTopper: Speltkoren (Le Perron, 600 gram)   van € 3,50
voor slechts € 2,95Een fantastisch afbakbrood. Even volgens de onderstaande manier afbakken en je hebt een supervers brood op tafel!

 


Veel meer mooie AANBIEDINGEN vindt je in onze webwinkel     route.ekonoom.nl
 
 
PROFITEER OOK VAN ONZE EKOpunten! Een grotere bestelling betekent meer korting!
 
 
Bestellingen van 40 euro of meer belonen we met extra voordeel. Je krijgt dan per 10 euro 2 EKOpunten kado. Een EKOpunt is € 0,25 waard en kan worden gebruikt bij het betalen van je volgende bestelling(en). Bijvoorbeeld: Bij een bestelling van 40 euro krijgt u 2 EKOpunten, dus € 0,50 kado. Bij een bestelling van 100 euro zijn dat 14 EKOpunten, dus € 3,50 kado!
Dat is een korting op je hele bestelling van 3,5 %!
 
Plaats je bestelling op tijd op   route.ekonoom.nl :
Bezorgdag is dinsdag of woensdag, dan bestellen vóór maandagochtend 10.00 uur
Bezorgdag is donderdag of vrijdag, dan bestellen vóór woensdagochtend 10.00 uur


 


De pakketsamenstelling voor komende week De groenten
Zomerpostelein of eikenbladsla (niet in gemaks- en minicombi), waspeen, snijbiet, spitskool. Oranje tomaatjes alleen in het basisgroente-pakket. Alles Puur Noord Nederland, behalve de Italiaanse waspeenHet fruit
Appel Cripp’s, peer packham (niet in gemaks- en minicombi), avocado fuerte, banaan en sinaasappel valencia (alleen in Fruit extra) 


Nieuws


 

Snijbiet: bijzonder groen


De snijbiet is een bladgewas, waarvan de bladeren of de bladstelen als groente worden gegeten. Het is een oude groente waarvan de smaak deels overeenkomt met die van spinazie. Daarnaast is ook de smaak van rode biet in het blad te herkennen. In sommige streken wordt vooral de naam warmoes gebruikt. Er wordt dan met name de variëteit met… lees verder

ReceptenVoor de broodnodige inspiratie. Alle ingrediënten zijn bij ons te bestellen. Lekker makkelijk!


Amerikaanse sandwiches
Camembertsalade met spinazie en appel
Grootmoeders snijbiet
Javaanse spitskool
Kip met spitskool, paprika en cashewnoten uit de wok met rijst
Macaroni met spinazie
Ovenschotel van winterpeen, gehakt en rijst
Peen in wijn
Snijbiet met een krokant korstje


Wilt u de digitale nieuwsbrief van EKOnoom niet meer ontvangen?
U kunt zich eenvoudig afmelden via http://route.ekonoom.nl/newsletter-cancel.asp?id=cHJ2Z28Vx4flvs70S8b8Qx3MODwCm31Rk3R33O91.
Ook een antwoord sturen met de tekst Stop nieuwsbrief is voldoende.


Powered by Aspin internet solutions, Groningen 

Ekonoom.nl

Categories: Environment | Nature Biological Cooking | Eating | Beverage
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018