EKOnoom helemaal wild van spinazie

4 years ago


Text only:

VRIJDAG 15 AUG 2014

EKOnoom helemaal wild van spinazie

Wilde spinazie, te herkennen aan zijn frommelige bladen, is grof en stevig van structuur. Deze groente ontleent zijn naam aan de grillige vorm van zijn blad en stelen maar groeit verder keurig op akkers. Bijvoorbeeld bij tuinderij Bijzonderland in Nijeveen. Daar komt komende week de spinazie voor onze pakketten en onze speciale aanbieding vandaan.Er doen wilde verhalen de ronde over spinazie..... Lees hieronder meer!  Klanttevredenheidsonderzoek EKOnoom (vooraankondiging)Laat je mening horen!EKOnoom wil graag weten wat jij van onze dienstverlening vindt. Tevens willen we onderzoeken hoe we nu en in de toekomst beter kunnen inspelen op de wensen van onze klanten.We sturen je rond het einde van deze maand een digitale enquête.Aanvullend zal er tevens een aantal gesprekken met klantenpanels plaatsvinden. Vind je het leuk om hier aan mee te doen, laat het ons weten en stuur ons een mailtje (info@ekonoom.nl)!Houd onze nieuwsbrief in de gaten voor nadere informatie.


Acties Profiteer van onze voordeelacties: Vele tientallen actie-artikelen op onze site, eenvoudig te vinden bij de "Actieproducten".
Extra EKOpunten voor een bestelling vanaf 40 euro.En extra voordelig je voorraadkast bijvullen, dat kan ook bij ons. Elke week!2+1 ActieBestel van onderstaande producten 2 stuks en je ontvangt er 1 gratis bij.
Om gebruik te maken van deze actie dus bij het aantal "2" (of een veelvoud daarvan) invullen.wij doen het gratis derde exemplaar er tijdens het inpakken bij Biscuits petit beurre
(Bisson, 150 gram)2+1 gratisGranaatappelsap
(Biona, 200 ml)2+1 gratis Thee original rooibos (Piramide, 20 builtjes)2+1 gratis  EKOtopper!Speciaal voor onze nieuwsbrieflezers hebben wij de EKOtopper. Iedere week kiezen wij één product uit ons assortiment die je met veel voordeel in je winkelwagen kunt leggen. Deze week EKOtopper:  Flos de Pinosa

Heerlijke rosé uit Spanje
ALLEEN KOMENDE WEEK per fles SLECHTS €3,99 (normaal € 4,99)


Veel meer mooie AANBIEDINGEN vindt je in onze webwinkel route.ekonoom.nl
 
 
PROFITEER OOK VAN ONZE EKOpunten! Een grotere bestelling betekent meer korting!
 
 


 


Bestellingen van 40 euro of meer belonen we met extra voordeel. Je krijgt dan per 10 euro 2 EKOpunten kado. Een EKOpunt is € 0,25 waard en kan worden gebruikt bij het betalen van je volgende bestelling(en). Bijvoorbeeld: Bij een bestelling van 40 euro krijgt u 2 EKOpunten, dus € 0,50 kado. Bij een bestelling van 100 euro zijn dat 14 EKOpunten, dus € 3,50 kado!
Dat is een korting op je hele bestelling van 3,5 %!
 
Plaats je bestelling op tijd op route.ekonoom.nl :
Bezorgdag is dinsdag of woensdag, dan bestellen vóór maandagochtend 10.00 uur
Bezorgdag is donderdag of vrijdag, dan bestellen vóór woensdagochtend 10.00 uur


 


De pakketsamenstelling voor komende week De groenten: Waspeen, prei, spinazie (niet in gemaks- en minicombi), rode eikenbladsla (niet in basiscombi), komkommer. Allemaal uit onze eigen regio.Het fruit: Appel James Grieve, druiven Black Magic, banaan en navelsinaasappel (niet in gemaks- en minicombi)


Nieuws


 

Wilde (!) spinazie


Verse spinazie, die heerlijke smaak van vroeger, toen de zomers nog eindeloos duurden. Een bewerkelijke groente, dat wel, want je moet de blaadjes zorgvuldig wassen. De dikste stelen eraf en de lelijke blaadjes eruit. Het is de inspanning dubbel en dwars waard! Dan is spinazie ineens een supersnelle zomergroente, want het is zó gaar… lees verder

Recepten


Prei met roerei
Preischotel met brie en gehakt
Salade met druiven en kaas
Spinazie met krieltjes en sausje
Spinaziebol (spinazie met ei in bladerdeeg)
Spinaziesalade met avocado, bietjes en bacon


Wilt u de digitale nieuwsbrief van EKOnoom niet meer ontvangen?
U kunt zich eenvoudig afmelden via http://route.ekonoom.nl/newsletter-cancel.asp?id=cHJ2Z28Vx4flvs70S8b8Qx3MODwCm31Rk3R33O91.
Ook een antwoord sturen met de tekst Stop nieuwsbrief is voldoende.


Powered by Aspin internet solutions, Groningen 

Ekonoom.nl

Categories: Environment | Nature Biological Cooking | Eating | Beverage
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018