EKOnoom | Het grootste assortiment in biologisch brood

3 years ago


Text only:

VRIJDAG 27 FEB 2015

EKOnoom | Het grootste assortiment in biologisch brood  

Elke dag verse brood van Bakker Staghouwer uit Tolbert.
Brood van Verbeek alleen op woensdag en vrijdag.
Elke dag afbakbrood van Le Perron.Het lukt ons helaas niet meer om op dinsdag en donderdag dagvers brood van Verbeek te leveren. Dit in verband met een interne wijziging bij Bakkerij Verbeek. Elke dag, dus ook op dinsdag en donderdag, wordt gelukkig wel het brood van Staghouwer dagvers aangeleverd. Daarnaast hebben we een groot assortiment in afbakbrood van Le Perron.  Komende week in onze pakketten
Geniet van de aankomende lente met heerlijkewilde spinazie 

Verse spinazie, die heerlijke smaak van vroeger, de frisse smaak van de vroege lente. Een bewerkelijke groente, dat wel, want je moet de blaadjes zorgvuldig wassen en uitzoeken. De dikke stelen eraf en de lelijke blaadjes eruit. Het is de inspanning dubbel en dwars waard! Dan is spinazie ineens een supersnelle groente, want het is zó gaar. Ideaal voor in de wok, zeker de wilde variant.
Wilde spinazie met zijn frommelige bladen, is grof en stevig van structuur. Deze groente ontleent zijn naam aan de grillige vorm van zijn blad en stelen maar groeit verder keurig op akkers. We importeren het in deze tijd uit Spanje. Grote voordelen: wilde spinazie slinkt minder, heeft meer smaak en blijft langer goed.Lees meer hieronder..


Acties EKOtopper!Speciaal voor onze nieuwsbrieflezers hebben wij de EKOtopper. Iedere week kiezen wij één product uit ons assortiment die je met veel voordeel in je winkelwagen kunt leggen. Deze week onze EKOtopper:  Senorio de LandibarDeze rode wijn met Demeter-kwaliteit is een samenstelling van Garnacha, Merlot, Tempranillo en Cabernet Sauvignon. Een fris en levendig aroma vankersen en pruimen.Deze wijn is zacht en toch vol van smaak. Te drinken bij pittige ovengerechten, tapas, oude kazen en allerlei vleesgerechten. Een mooie startwijn met veel karakter.Per fles (750 ml), van € 5,65voor SLECHTS € 4,85 Komende week ookin de aanbieding:Bakkerij StaghouwerCardos meergranen
(800 grams)VAN € 3,95
VOOR € 3,50Friese nagelkaas
(Nylander, 375 gram)VAN € 7,95
VOOR € 6,36Yofu naturel, 500 mlVAN € 2,25
VOOR € 1,69 


 
 


Beefburgers (De Hooge Stoep, 2x100 gram)VAN €2,70
VOOR € 2,20 (d.m.v. 2 EKOpunten)Vissoep met zalm (Fish4Ever, 500 gram)VAN € 5,45
VOOR € 4,51


 


NOG VEEL MEER LEKKERE AANBIEDINGEN


vind je in onze webwinkel route.ekonoom.nl
 
 
PROFITEER OOK VAN ONZE EKOpunten! Een grotere bestelling betekent meer korting!
 
 


 


Bestellingen van 40 euro of meer belonen we met extra voordeel. Je krijgt dan per 10 euro 2 EKOpunten kado. Een EKOpunt is € 0,25 waard en kan worden gebruikt bij het betalen van je volgende bestelling(en). Bijvoorbeeld: Bij een bestelling van 40 euro krijgt u 2 EKOpunten, dus € 0,50 kado. Bij een bestelling van 100 euro zijn dat 14 EKOpunten, dus € 3,50 kado!
Dat is een korting op je hele bestelling van 3,5 %!
 
Plaats je bestelling op tijd op route.ekonoom.nl :
Bezorgdag is dinsdag of woensdag, dan bestellen vóór maandagochtend 10.00 uur
Bezorgdag is donderdag of vrijdag, dan bestellen vóór woensdagochtend 10.00 uur


 


De pakketsamenstelling voor komende week De groenten: Rode kool (Biotoon te Marknesse, niet in gemaks- en minicombi), spinazie (Frankrijk), prei (Frankrijk), winterpeen (Biotoon te Marknesse) en radijs (Spanje, alleen in basis groente en in gemaks- en minicombi). Het fruit: Appel Elstar (Poley Marknesse), stoofpeer Gieser Wildeman (MeeuwseBio te Marknesse, niet in gemaks- en minicombi), sinaasappel Lanelate (Spanje), banaan (Peru) en mandarijn clementine (Spanje, niet in gemaks- en minicombi).


Nieuws


 

Geniet van de komende lente met wilde spinazie


Verse spinazie, die heerlijke smaak van vroeger, de frisse smaak van de vroege lente. Een bewerkelijke groente, dat wel, want je moet de blaadjes zorgvuldig wassen en uitzoeken. De dikke stelen eraf en de lelijke blaadjes eruit. Het is de inspanning dubbel en dwars waard! Dan is spinazie ineens een supersnelle (bijna) voorjaarsgroente, want het… lees verder

Ben jij die vreselijke plofkip ook zo beu?


 
 
EKOnoom verkoopt fatsoenlijk vlees, van dieren die wél een goed leven hebben gehad.
Neem ons kippenvlees van De Polderhoenhof. De Polderhoenderhof is een biologisch pluimveebedrijf in Lelystad. Op het bedrijf worden kippen gehouden op een diervriendelijke en milieuvriendelijke manier. Daarom is de polderhoen een verantwoord stukje… lees verder

Recepten EKOmaaltijdBOX week 10

Heerlijk om eens helemaal niet na te hoeven denken over wat je vanavond gaat koken.
De ingrediënten voor 3 maaltijden vers aangeleverd bij je thuis.
Met duidelijke en smakelijke recepten. Zeer gevarieerd en smakelijk. Gezond en 100% biologisch.Bij deze recepten zie je welke producten je in de BOX vindt. Ook zie je wat er uit je voorraadkast nodig is. Je kan die producten natuurlijk ook in onze webwinkel erbij bestellen.


BOX week 10 Groene curry met garnalen en sperziebonen
BOX Week 10 Hartige pannenkoeken met spinazie en pesto
BOX Week 10 Tagliatelle met paddenstoelen en walnoten


Wilt u de digitale nieuwsbrief van EKOnoom niet meer ontvangen?
U kunt zich eenvoudig afmelden via http://route.ekonoom.nl/newsletter-cancel.asp?id=cHJ2Z28Vx4flvs70S8b8Qx3MODwCm31Rk3R33O91.
Ook een antwoord sturen met de tekst Stop nieuwsbrief is voldoende.


Powered by Aspin internet solutions, Groningen 

Ekonoom.nl

Categories: Environment | Nature Biological Cooking | Eating | Beverage
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018