EKOnoom in de sperziebonen

4 years ago


Text only:

VRIJDAG 8 AUG 2014

EKOnoom in de sperziebonen

De afgelopen week een vraag van een van onze trouwe klanten. Waar blijven de Hollandse sperziebonen in de pakketten? En ja, het wordt weer hoog tijd! Dus komende week volop sperziebonen bij ons. In de pakketten of apart te koop, met korting. Bijvoorbeeld om een extra grote hoeveelheid te hebben. Omdat ze zo lekker zijn...Bestel ze direct via http://route.ekonoom.nl/producten.asp?grp=10Lees meer over deze populaire groente in de nieuwsberichten, hieronder. Klanttevredenheidsonderzoek EKOnoom (vooraankondiging)Laat je mening horen!EKOnoom wil graag weten wat jij van onze dienstverlening vindt. Tevens willen we onderzoeken hoe we nu en in de toekomst beter kunnen inspelen op de wensen van onze klanten.We sturen je rond het einde van deze maand een digitale enquête.Aanvullend zal er tevens een aantal gesprekken met klantenpanels plaatsvinden. Vind je het leuk om hier aan mee te doen, laat het ons weten en stuur ons een mailtje (info@ekonoom.nl)!Houd onze nieuwsbrief in de gaten voor nadere informatie. 


Acties Profiteer van onze voordeelacties: Vele tientallen actie-artikelen op onze site, eenvoudig te vinden bij de "Actieproducten".
Extra EKOpunten voor een bestelling vanaf 40 euro.En extra voordelig je voorraadkast bijvullen, dat kan ook bij ons. Elke week!2+1 ActieBestel van onderstaande producten 2 stuks en je ontvangt er 1 gratis bij.
Om gebruik te maken van deze actie dus bij het aantal "2" (of een veelvoud daarvan) invullen.wij doen het gratis derde exemplaar er tijdens het inpakken bijLange zilvervlies rijst,
1000 gram2+1 gratisChocoladetablet notenpraliné (Vivani, 100 gram)2+1 gratis Thee spicy rooibos (Piramide, 20 builtjes)2+1 gratis  EKOtopper!Speciaal voor onze nieuwsbrieflezers hebben wij de EKOtopper. Iedere week kiezen wij één product uit ons assortiment die je met veel voordeel in je winkelwagen kunt leggen. Deze week EKOtopper:  

Rode paprika van Ruud van Schie te Ens
ALLEEN KOMENDE WEEK per stuk SLECHTS €0,99 (normaal € 1,97)


Veel meer mooie AANBIEDINGEN vindt je in onze webwinkel route.ekonoom.nl
 
 
PROFITEER OOK VAN ONZE EKOpunten! Een grotere bestelling betekent meer korting!
 
 
Bestellingen van 40 euro of meer belonen we met extra voordeel. Je krijgt dan per 10 euro 2 EKOpunten kado. Een EKOpunt is € 0,25 waard en kan worden gebruikt bij het betalen van je volgende bestelling(en). Bijvoorbeeld: Bij een bestelling van 40 euro krijgt u 2 EKOpunten, dus € 0,50 kado. Bij een bestelling van 100 euro zijn dat 14 EKOpunten, dus € 3,50 kado!
Dat is een korting op je hele bestelling van 3,5 %!
 
Plaats je bestelling op tijd op route.ekonoom.nl :
Bezorgdag is dinsdag of woensdag, dan bestellen vóór maandagochtend 10.00 uur
Bezorgdag is donderdag of vrijdag, dan bestellen vóór woensdagochtend 10.00 uur


 


De pakketsamenstelling voor komende week De groenten:
Sperziebonen (niet in minicombi), koolrabi, courgette en kropsla (niet in gemakscombi). Rode paprika in het basisgroente en in gemaks- en minicombi. Alles Puur Noord Nederland.
Het fruit:
Appel Delcorf (nieuwe Hollandse oogst!), aardbeien (niet in gemaks- en minicombi), banaan en navelsinaasappel. Alleen in fruit extra ook kiwi's.


Nieuws


 

Veelzijdige Hollandse sperziebonen!


Een van de meest gegeten groenten in Nederland is de sperzieboon. Sperziebonen zijn dan ook een echte Nederlandse groente en worden vaak gegeten met aardappeltjes en een stukje vlees. Sperziebonen hebben niet echt een uitgesproken smaak, wat betekent dat deze groente goed te combineren valt met uiteenlopende… lees verder

Recepten


Bruine bonen met sperziebonen en feta
Courgette gegrild met citroenrisotto en amandelen
Courgettesoep met gerookte zalm
Crmesoep van kropsla
Koolrabi geroosterd met pancetta, knoflook en tijm
Koolrabi-lasagne met vis
Roergebakken sperziebonen
Salade met druiven en kaas


Wilt u de digitale nieuwsbrief van EKOnoom niet meer ontvangen?
U kunt zich eenvoudig afmelden via http://route.ekonoom.nl/newsletter-cancel.asp?id=cHJ2Z28Vx4flvs70S8b8Qx3MODwCm31Rk3R33O91.
Ook een antwoord sturen met de tekst Stop nieuwsbrief is voldoende.


Powered by Aspin internet solutions, Groningen 

Ekonoom.nl

Categories: Environment | Nature Biological Cooking | Eating | Beverage
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018