EKOnoom | Onze klanten hebben minder pesticiden in hun lichaam

3 years ago


Text only:

VRIJDAG 6 FEB 2015

EKOnoom | Onze klanten hebben minder pesticiden in hun lichaamDat is onze (vrije) vertaling van de resultaten van recent wetenschappelijk onderzoek
Lees meer in onze nieuwsberichten (onderaan deze nieuwsbrief)  Volgende weekeen bijzondere snijbietin onze pakketten

Mangold is een stevige bladgroente, waarvan zowel de steel als het blad te gebruiken zijn bij het bereiden van allerlei maaltijden. Qua uiterlijk lijkt mangold erg op paksoi (jullie waarschijnlijk wel bekend uit ons EKOnoom assortiment), maar de smaak en de bereiding van de groenten verschilt erg. De smaak van mangold is veel zoeter dan die van paksoi. Lees meer...onderaan deze nieuwsbrief 


Acties

 2+1 ActieBestel 2 pakken en je ontvangt er 1 gratis bij.
Om gebruik te maken van deze actie dus bij het aantal "2" (of een veelvoud daarvan) invullen.wij doen het gratis derde exemplaar er tijdens het inpakken bijDeze prettig geprijsde producten vind je bij Actieproducten in onze webwinkel route.ekonoom.nl EKOtopper!Speciaal voor onze nieuwsbrieflezers hebben wij de EKOtopper. Iedere week kiezen wij één product uit ons assortiment die je met veel voordeel in je winkelwagen kunt leggen. Deze week onze EKOtopper:Appel SantanaMensen die allergisch reageren op appels kunnen vaak wel Santana-appels eten: onderzoek heeft uitgewezen dat driekwart van hen geen klachten krijgt.

Per kilo, van € 3,25 voor SLECHTS € 1,97  Komende week ook in de aanbieding:Dadel madjoul
200 gramVAN € 3,98
VOOR € 2,65Trostomaat
500 gramVAN € 2,49
VOOR € 1,97Tomaat rebellion
500 gramVAN € 3,25
VOOR € 1,97 


 
 


Cocktail kuursap demeter (De Nieuwe Band, 700 ml)
 VAN €2,69
VOOR € 2,35Vissoep met zalm (Fish4Ever, 500 gram)VAN € 5,45
VOOR € 4,51


 
 
 


Thee green detox
(Qi, 25 builtjes)VAN € 3,69
VOOR € 2,97Zilvervliesrijst rond
1000 gramVAN € 3,25
VOOR € 2,89Vlugklaar pakket varken & rund
1400 gram, beefburgers, rundergehakt, tartaar, varkenssaucijzen, half-om-half gehakt en slavinken  € 19,50 + 4 EKOpunten NOG VEEL MEER LEKKERE AANBIEDINGEN


 vind je in onze webwinkel route.ekonoom.nl
 
 
PROFITEER OOK VAN ONZE EKOpunten! Een grotere bestelling betekent meer korting!
 
 


 


Bestellingen van 40 euro of meer belonen we met extra voordeel. Je krijgt dan per 10 euro 2 EKOpunten kado. Een EKOpunt is € 0,25 waard en kan worden gebruikt bij het betalen van je volgende bestelling(en). Bijvoorbeeld: Bij een bestelling van 40 euro krijgt u 2 EKOpunten, dus € 0,50 kado. Bij een bestelling van 100 euro zijn dat 14 EKOpunten, dus € 3,50 kado!
Dat is een korting op je hele bestelling van 3,5 %!
 
Plaats je bestelling op tijd op route.ekonoom.nl :
Bezorgdag is dinsdag of woensdag, dan bestellen vóór maandagochtend 10.00 uur
Bezorgdag is donderdag of vrijdag, dan bestellen vóór woensdagochtend 10.00 uur


 


De pakketsamenstelling voor komende weekDe groenten: Winterpostelein (Jochem de Boer te Kimswerd), bloemkool (Frankrijk, niet in minicombi), bleekselderij (Spanje, niet in gemakscombi), snijbiet mangold (Spanje) en rode uien (Biotoon te Marknesse, alleen in basisgroente en minicombi).

Het fruit: Appel Elstar (Poley Marknesse), sinaasappel Salustiana (Spanje), blauwe bessen (Chili, niet in mini- en gemakscombi) en mandarijn clementine (Spanje)


Nieuws


 

Mangold of zilversteel


Mangold is de Duitse benaming voor zilversteel. Voor niet iedereen even bekend. Bij welke familie hoort het en wat zijn de mogelijkheden voor de bereiding?
Mangold is een stevige bladgroente, waarvan zowel de steel als het blad te gebruiken zijn bij het bereiden van allerlei maaltijden. Qua uiterlijk lijkt mangold erg op paksoi (jullie… lees verder

Bio-consumenten hebben minder pesticiden in hun lichaam


Wetenschappers hebben ontdekt dat mensen die biologische producten eten minder pesticiden in hun lichaam hebben. De studie is gepubliceerd in Environmental Health Perspectives van 5 februari 2015.
De blootstelling aan Organofosfaten (OP's) van de Amerikaanse bevolking wordt gedomineerd door inname via de voeding. De omvang van de… lees verder

Recepten EKOmaaltijdBOX week 7

Heerlijk om eens helemaal niet na te hoeven denken over wat je vanavond gaat koken.
De ingrediënten voor 3 maaltijden vers aangeleverd bij je thuis.
Met duidelijke en smakelijke recepten. Zeer gevarieerd en smakelijk. Gezond en 100% biologisch.Bij deze recepten zie je welke producten je in de BOX vindt. Ook zie je wat er uit je voorraadkast nodig is. Je kan die producten natuurlijk ook in onze webwinkel erbij bestellen. 


BOX week 7 Bataat met "vis"
BOX week 7 Frittata met spinazie en chorizo
BOX week 7 Gevulde paprika met feta


Wilt u de digitale nieuwsbrief van EKOnoom niet meer ontvangen?
U kunt zich eenvoudig afmelden via http://route.ekonoom.nl/newsletter-cancel.asp?id=cHJ2Z28Vx4flvs70S8b8Qx3MODwCm31Rk3R33O91.
Ook een antwoord sturen met de tekst Stop nieuwsbrief is voldoende.


Powered by Aspin internet solutions, Groningen 

Ekonoom.nl

Categories: Environment | Nature Biological Cooking | Eating | Beverage
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018