EKOnoom | Oranje pompoen, witte aardappel en blauwe pruim uit het Noorden

4 years ago


Text only:

VRIJDAG 5 SEP 2014

EKOnoom | Oranje pompoen, witte aardappel en blauwe pruim uit het Noorden

 Pompoenen hebben een lage energetische waarde maar bevatten wel veel vezels. Vezels zijn belangrijk voor de goede werking van je darmen,  maar daar houdt het niet op! Pompoenen bevatten betacaroteen. Van betacaroteen is bekend dat het goed is voor de ogen en de huid. Lees meer verderop.... IBAN en SEPA. Graag even aandacht voor het automatisch betalenMisschien is het je intussen al opgevallen. Het heeft enkele weken geduurt voor er (na een levering) weer een automatische afschrijving van EKOnoom op je bankafschrift prijkte. We zijn vanaf begin augustus bezig om over te stappen op SEPA (Single Euro Payments Area). Vanwege enkele technische trubbels nam deze overstap meer tijd dan verwacht.Deze week (en in enkele gevallen ook komende week) wordt de achterstand ingelopen. Dat geeft wat verwarring omdat er vaak in 1 keer meerdere weken zijn ge-incasseerd. Het weeknummer (of nummers) staat weer gewoon duidelijk bij het bedrag op je bankafschrift. Op die manier is het eenvoudig om de betaling te controleren door de pakbon van die betreffende week erbij te pakken. 


Acties Profiteer van onze voordeelacties: Vele tientallen actie-artikelen op onze site, eenvoudig te vinden bij de "Actieproducten".
Extra EKOpunten voor een bestelling vanaf 40 euro.En extra voordelig je voorraadkast bijvullen, dat kan ook bij ons. Elke week!2+1 ActieBestel van onderstaande producten 2 stuks en je ontvangt er 1 gratis bij.
Om gebruik te maken van deze actie dus bij het aantal "2" (of een veelvoud daarvan) invullen.wij doen het gratis derde exemplaar er tijdens het inpakken bij  Sardines in tomatensaus (Fish4Ever , 120 gram)2+1 gratisFlapjacks appel sultana (Doves Farm, 5 x 40 gram)2+1 gratis Thee granaatappel/framboos (Piramide, 20 builtjes)2+1 gratis  

De lekkerste pruimen van Lauwershof in Engwierumgroot en erg lekker en alleen komende week in de aanbieding EKOtopper!Speciaal voor onze nieuwsbrieflezers hebben wij de EKOtopper. Iedere week kiezen wij één product uit ons assortiment die je met veel voordeel in je winkelwagen kunt leggen. Deze week EKOtopper: Nieuwe piepers uit de Noordoostpolder
VOLGENDE WEEK 2 kilo voor SLECHTS €2,49 (normaal € 3,49)

 Deze unieke (want resistent tegen aardappelziekte!) biologische aardappel “Bionica” is gekweekt en geteeld door de maatschap Vos in Kraggenburg.Ze zijn in 2012 uitgeroepen tot “Helden van de Smaak”


Veel meer mooie AANBIEDINGEN vindt je in onze webwinkel route.ekonoom.nl
 
 
PROFITEER OOK VAN ONZE EKOpunten! Een grotere bestelling betekent meer korting!
 
 


 


Bestellingen van 40 euro of meer belonen we met extra voordeel. Je krijgt dan per 10 euro 2 EKOpunten kado. Een EKOpunt is € 0,25 waard en kan worden gebruikt bij het betalen van je volgende bestelling(en). Bijvoorbeeld: Bij een bestelling van 40 euro krijgt u 2 EKOpunten, dus € 0,50 kado. Bij een bestelling van 100 euro zijn dat 14 EKOpunten, dus € 3,50 kado!
Dat is een korting op je hele bestelling van 3,5 %!
 
Plaats je bestelling op tijd op route.ekonoom.nl :
Bezorgdag is dinsdag of woensdag, dan bestellen vóór maandagochtend 10.00 uur
Bezorgdag is donderdag of vrijdag, dan bestellen vóór woensdagochtend 10.00 uur


 


De pakketsamenstelling voor komende week De groenten: Wortelpeterselie, kropsla, bloemkool, pompoen oranje (niet in gemaks- en minicombi). Alleen in basis- en grootgroente en grootcombipakket ook witte champignons. Allemaal uit onze eigen regio.
Het fruit: Appel Alkmene, rode bessen (niet in gemaks- en minicombi), banaan en peer Conference. Alles puur Noord Nederland. Alleen de bananen niet ;-)


Nieuws


 

Pompoenen!


De pompoen is een vrucht die we allemaal wel kennen: Groot, bolrond, met een stevige harde schil en oranje vruchtvlees. De pompoen is zowel familie van de komkommer (dit is te zien aan de kleine zaadjes in de pompoen) als familie van de meloen (dit is te zien aan de harde buitenkant van de pompoen). De pompoen kan enorm groot worden en er zijn… lees verder

Recepten


Bloemkool en veel groenten in een pasta
Bloemkool gebakken uit de oven
Bloemkool-preistamppot met mascarpone
Pittige pompoenburgers
Pompoen zoetzuur
Pompoensoep met roomkaas en kwark


Wilt u de digitale nieuwsbrief van EKOnoom niet meer ontvangen?
U kunt zich eenvoudig afmelden via http://route.ekonoom.nl/newsletter-cancel.asp?id=cHJ2Z28Vx4flvs70S8b8Qx3MODwCm31Rk3R33O91.
Ook een antwoord sturen met de tekst Stop nieuwsbrief is voldoende.


Powered by Aspin internet solutions, Groningen 

Ekonoom.nl

Categories: Environment | Nature Biological Cooking | Eating | Beverage
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018