EKOnoom verwent de thuisblijvers met 's lands lekkerste kersen!

4 years ago


Text only:

VRIJDAG 18 JUL 2014

EKOnoom verwent de thuisblijvers met 's lands lekkerste kersen! 

Deze week in onze combi- en fruitpakketten: Overheerlijke Burlat kersen van de Lauwershof in Engwierum, het Noorderlijkste biologische kersenbedrijf van Nederland.De Burlat kers is een vroege, zoete kers met donker vruchtvlees en een fel rode kleur. de smaak is onovertroffen!Lees meer hieronder bij de nieuwsberichten Op vakantie?Je onderbreekt een wekelijkse levering eenvoudig via http://route.ekonoom.nl
Eerst even inloggen en dan naar het tabblad "vakantie". Begin en einddatum invoeren van de periode waarin EKOnoom even gemist kan worden, opslaan en klaar!
Goed om te weten: EKOnoom werkt deze zomer gewoon elke week door.
Je kan dus op ons blijven rekenen!
Acties Profiteer van onze voordeelacties: Vele tientallen actie-artikelen op onze site, eenvoudig te vinden bij de "Actieproducten".
Extra EKOpunten voor een bestelling vanaf 40 euro.En extra voordelig je voorraadkast bijvullen, dat kan ook bij ons. Elke week!2+1 ActieBestel van onderstaande producten 2 stuks en je ontvangt er 1 gratis bij.
Om gebruik te maken van deze actie dus bij het aantal "2" (of een veelvoud daarvan) invullen.wij doen het gratis derde exemplaar er tijdens het inpakken bij  Fruitbeleg bittere sinaasappel (De Nieuwe Band, 250 gram)2+1 gratisPistachenoten (De Nieuwe Band, 200 gram)2+1 gratis Aardappelchips paprika (Trafo, 125 gram)2+1 gratis  EKOtopper!Speciaal voor onze nieuwsbrieflezers hebben wij de EkoTopper. Iedere week kiezen wij één product uit ons assortiment die je met veel voordeel in je winkelwagen kunt leggen. Deze week in de EkoTopper: Tuinbonen van De Naoberhoeve in Echten 

 Per kilo van € 3,98 voor slechts € 2,97 


Veel meer mooie AANBIEDINGEN vindt je in onze webwinkel route.ekonoom.nl
 
 
PROFITEER OOK VAN ONZE EKOpunten! Een grotere bestelling betekent meer korting!
 
 


 


Bestellingen van 40 euro of meer belonen we met extra voordeel. Je krijgt dan per 10 euro 2 EKOpunten kado. Een EKOpunt is € 0,25 waard en kan worden gebruikt bij het betalen van je volgende bestelling(en). Bijvoorbeeld: Bij een bestelling van 40 euro krijgt u 2 EKOpunten, dus € 0,50 kado. Bij een bestelling van 100 euro zijn dat 14 EKOpunten, dus € 3,50 kado!
Dat is een korting op je hele bestelling van 3,5 %!
 
Plaats je bestelling op tijd op route.ekonoom.nl :
Bezorgdag is dinsdag of woensdag, dan bestellen vóór maandagochtend 10.00 uur
Bezorgdag is donderdag of vrijdag, dan bestellen vóór woensdagochtend 10.00 uur


 


De pakketsamenstelling voor komende weekDe groenten
Bloemkool (niet in minicombi), spitskool (niet in gemakscombi), tuinbonen en ijsbergsla. Rode paprika alleen in het basisgroente-pakket. Alles Puur Noord Nederland.Het fruit
Kersen Burlat, sinaasappel valencia. Banaan en peer Packham (niet in gemaks- en minicombi). Appel Cripp's Pink alleen in het fruit extra-pakket.


Nieuws


 

Overheerlijke 'Burlat' kersen uit het Noorden!


Overheerlijke ‘Burlat’ kersen uit het Noorden!
Deze week in ons groente/fruitpakket: Overheerlijke Burlat kersen van de Lauwershof (Engwierum), het Noorderlijkste biologische kersenbedrijf van Nederland.
Kersen behoren, net als pruimen, tot de steenvruchten en ze zijn familie van de roosachtigen. Het vruchtvlees bevat een… lees verder

Recepten


Bloemkool gebakken uit de oven
Bloemkool-preistamppot met mascarpone
IJsbergsla gegrild met pittige honingdressing
Kersencompote
Spitskoolkroketjes met gember en gehakt
Spitskoolsalade met geitenkaas
Tuinbonen in tomatensaus
Tuinbonengerecht in 1 pan


Wilt u de digitale nieuwsbrief van EKOnoom niet meer ontvangen?
U kunt zich eenvoudig afmelden via http://route.ekonoom.nl/newsletter-cancel.asp?id=cHJ2Z28Vx4flvs70S8b8Qx3MODwCm31Rk3R33O91.
Ook een antwoord sturen met de tekst Stop nieuwsbrief is voldoende.


Powered by Aspin internet solutions, Groningen 

Ekonoom.nl

Categories: Environment | Nature Biological Cooking | Eating | Beverage
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018