EKOnoom | Voor een biologische Kerst

3 years ago


Text only:

VRIJDAG 12 DEC 2014

EKOnoom | Voor een biologische Kerst Ons bezorgprogrammatijdens de feestdagen

In de week van Kerst zetten we extra auto's en medewerkers in. Zodat we bij iedereen vlak voor de Kerstdagen kunnen bezorgen. Ons bezorgschema ziet er in week 52 als volgt uit:
Normaal op dinsdag wordt verplaatst naar maandag 22 december. Uiterlijke besteltijd is zaterdag 9.00 uur
Normaal op woensdag wordt verplaatst naar dinsdag 23 december. Uiterlijke besteltijd blijft maandag 10.00 uur
Normaal op donderdag wordt verplaatst naar woensdag 24 december. Uiterlijke besteltijd is maandag 10.00 uur
Normaal op vrijdag wordt verplaatst naar dinsdag 23 december. Uiterlijke besteltijd is maandag 10.00 uur. Alleen de vrijdagroute met afhaalpunten en Gieten en omstreken wordt verplaatst naar woensdag 24 december.Dat is dan ook gelijk de laatste keer dat je boodschappen van ons in 2014 kunt ontvangen. De week van Oud & Nieuw zijn we - traditie getrouw - namelijk ‘dicht’.
Vanaf 5 januari zijn we je weer graag van dienst.  

Speciaal samengesteld voor Kerstmis:De EKOkerstBOXMet de EKOkerstBOX zet je een feestelijk viergangen kerstdiner op tafel met (h)eerlijke verse ingrediënten uit de streek. De EKOkerstBOX wordt geleverd inclusief menukaarten en recepten. Deze uitgebreide box is te bestellen voor 4 personen (€ 79) of 6 personen (€ 99). Wij bezorgen de EKOkerstBOX in de week 52 (vlak voor de Kerstdagen). Vanaf nu kan je hem voorbestellen via http://route.ekonoom.nl/producten.asp?grp=112&sub=76.VoorgerechtSalade van gerookte zalm met witlofTussengerechtHeldere bouillon met kerstgarnituurHoofdgerechtHaasbiefstuk met paddenstoelenAardappelpuree extra lekkerSpruitjes met spekjes en sjalot en StoofpeertjesNagerechtAppelcrumbleEn verder: Alle klanten die onze enquete hebben ingevuld willen we hartelijk bedanken. In januari komen we met de resultaten. De volle en halfvolle melk van Puur Noord Nederland gaan we niet meer leveren. Er komen bij de producent regelmatig kwaliteitsproblemen voor. In onze ogen té regelmatig. Daarom wordt je bestelling automatisch omgezet naar de melk van Zuiver Zuivel. Ik hoop dat je begrip voor deze beslissing hebt. Zijn er vragen of opmerkingen, dan horen we dat graag. Alle andere producten van Puur Noord Nederland (zoals de lekkere karnemelk en fantastische magere kwark) blijven gewoon in ons assortiment.
 


Acties EKOtopper!Speciaal voor onze nieuwsbrieflezers hebben wij de EKOtopper. Iedere week kiezen wij één product uit ons assortiment die je met veel voordeel in je winkelwagen kunt leggen. Deze week onze EKOtopper:Komkommer uit Spanje

van € 1,49 voor SLECHTS € 0,99 FEESTELIJKE AANBIEDINGEN


 
vindt je in onze webwinkel route.ekonoom.nl
 
 
PROFITEER OOK VAN ONZE EKOpunten! Een grotere bestelling betekent meer korting!
 
 


 


Bestellingen van 40 euro of meer belonen we met extra voordeel. Je krijgt dan per 10 euro 2 EKOpunten kado. Een EKOpunt is € 0,25 waard en kan worden gebruikt bij het betalen van je volgende bestelling(en). Bijvoorbeeld: Bij een bestelling van 40 euro krijgt u 2 EKOpunten, dus € 0,50 kado. Bij een bestelling van 100 euro zijn dat 14 EKOpunten, dus € 3,50 kado!
Dat is een korting op je hele bestelling van 3,5 %!
 
Plaats je bestelling op tijd op route.ekonoom.nl :
Bezorgdag is dinsdag of woensdag, dan bestellen vóór maandagochtend 10.00 uur
Bezorgdag is donderdag of vrijdag, dan bestellen vóór woensdagochtend 10.00 uur


 


De pakketsamenstelling voor komende week Voor komende week hebben we het volgende in petto voor onze groente/fruitpakketten:
De groenten: Paarse peen (Biobrass Zeewolde), bloemkool (Bretagne Frankrijk, niet in minicombi), venkel (Spanje, niet in gemakscombi), radicchio (Italië) en komkommer (Spanje, niet in gemaks- en basiscombi)

Het fruit: Appel Cox (Poley Marknesse), peer Conference (Hans Meeuwse Marknesse, niet in gemaks- en minicombi), mandarijn Clementine (Spanje), sinaasappel navelina (Spanje, niet in gemaks- en minicombi) en avocado (Spanje, niet in mini- en gemakscombi).Prachtige Paarse Peen

De gekleurde wortelen bevatten van nature veel voedingsstoffen die goed zijn voor ons lichaam. Zo bevatten paarse wortelen veel hogere waarden Beta caroteen dan de oranje wortelen. Daarom worden deze in verband gebracht met een preventieve werking tegen kanker en hart- en vaatziekten. Paarse wortelen hebben ook veel anthocyaan, een paarsrode kleurstof. Lees meer hieronder....


Nieuws


 

Paarse peen, vol extra kleur n smaak


Een mooie dieppaars gekleurde wortel met veel smaak! Een groente met vele decoratieve eigenschappen door zijn intense kleur. Minder geschikt om te koken, omdat de wortel dan zijn kleur verliest. Iets wat bij het roosteren niet gebeurt!
Net zoals bietjes, laten de paarse wortelen kleur los tijdens het koken. Bereid de paarse wortelen… lees verder

Recepten EKOmaaltijdBOX week 51

Heerlijk om eens helemaal niet na te hoeven denken over wat je vanavond gaat koken.
De ingrediënten voor 3 maaltijden vers aangeleverd bij je thuis.
Met duidelijke en smakelijke recepten. Zeer gevarieerd en smakelijk. Gezond en 100% biologisch.Bij deze recepten zie je welke producten je in de BOX vindt. Ook zie je wat er uit je voorraadkast nodig is. Je kan die producten natuurlijk ook in onze webwinkel erbij bestellen.


BOX 51 Andijviestamppot met paddenstoelen
BOX 51 Groenten- en aardappelblokjes uit de oven
BOX 51 Hete bliksem


Wilt u de digitale nieuwsbrief van EKOnoom niet meer ontvangen?
U kunt zich eenvoudig afmelden via http://route.ekonoom.nl/newsletter-cancel.asp?id=cHJ2Z28Vx4flvs70S8b8Qx3MODwCm31Rk3R33O91.
Ook een antwoord sturen met de tekst Stop nieuwsbrief is voldoende.


Powered by Aspin internet solutions, Groningen 

Ekonoom.nl

Categories: Environment | Nature Biological Cooking | Eating | Beverage
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018