EKOnoom | Win 20 euro goed snoepgoed en kleur onze plaat!

4 years ago


Text only:

VRIJDAG 31 OKT 2014

EKOnoom | Win 20 euro goed snoepgoed en kleur onze plaat! Hey kids!Win biologisch snoepgoed met jouw kleurtalentKleur jij deze prachtige kleurplaat voor Sint Maarten kleurplaat in? Dan maak je kans op een speciaal cadeau van EKOnoom: Lekker biologisch snoepgoed. Normaal is dat wel €20 waard!  Print de afbeelding uit op een wit vel papier en kleuren maar.
Lever je kunstwerk in als onze bezorger bij je thuis komt (of doe 'm vast in een leeg kratje). En niet vergeten om je naam, adres en leeftijd er op te zetten!
Dat kan t/m 13 november en dan zal op 14 november de winnaar bekend gemaakt worden in de nieuwsbrief.Wij zijn benieuwd wat voor mooie kunst wij binnen gaan krijgen! 

  Knolselderij

De dagen worden korter en herfstig. Tijd dus voor wat heerlijke herfstkost. Simon en Titus Galema in Marknesse leveren ons deze week deze (h)eerlijke groente.Knolselderij is de stevige knol van de selderijplant. Een knolselderij is een vrij grote, bleekbruine knol met een doorsnede van ongeveer 15 cm. De knol heeft veel knoesten en wortels. Het is een authentieke groente die bekend is van erwtensoep en selleriesalade.Lees verder onderaan deze nieuwsbrief.... Verhoging bezorgkosten
In een aantal plaatsen brengen we sinds 2 jaar bezorgkosten in rekening. Via het tabblad "Waar we bezorgen" zie je in welke plaatsen dit gebeurt. Vanaf 1 november verhogen we de bezorgkosten naar € 3,50. Vanaf een bestelling van 35 euro is de bezorging wel gratis. De EKOmaaltijdBOX
 Heerlijk om eens helemaal niet na te hoeven denken over wat je vanavond gaat koken.
De meeste ingrediënten voor 3 maaltijden vers aangeleverd bij je thuis.
Met duidelijke en smakelijke recepten. Zeer gevarieerd en smakelijk. Gezond en 100% biologisch.Bij de recepten voor komende week (onderaan in deze nieuwsbrief) zie je welke producten je in de BOX vindt. Ook zie je wat je zelf in de voorraadkast moet hebben. Of er bij koopt in onze webwinkel, natuurlijk!

Deze foto heeft geen betrekking op de inhoud van de box van volgende week


Acties Profiteer van onze voordeelacties: Vele tientallen actie-artikelen op onze site, eenvoudig te vinden bij de "Actieproducten".
Extra EKOpunten voor een bestelling vanaf 40 euro.En extra voordelig je voorraadkast bijvullen, dat kan ook bij ons. Elke week!2+1 ActieBestel van onderstaande producten 2 stuks en je ontvangt er 1 gratis bij.
Om gebruik te maken van deze actie dus bij het aantal "2" (of een veelvoud daarvan) invullen.wij doen het gratis derde exemplaar er tijdens het inpakken bij

Honing Kruidcake Mix
(De Rit, 400 gram)2+1 gratis Chocolade torens
(De Rit, 150 gram)2+1 gratis   Appelsap Ekoland, 1 liter2+1 gratis  EKOtopper!Speciaal voor onze nieuwsbrieflezers hebben wij de EKOtopper. Iedere week kiezen wij één product uit ons assortiment die je met veel voordeel in je winkelwagen kunt leggen. Deze week onze EKOtopper:Kokosolie extra vergiene, 450 gramVan €9,95 voor €8,45    
Veel meer mooie AANBIEDINGEN vindt je in onze webwinkel route.ekonoom.nl
 
 
 
 
PROFITEER OOK VAN ONZE EKOpunten! Een grotere bestelling betekent meer korting!
 
 
Bestellingen van 40 euro of meer belonen we met extra voordeel. Je krijgt dan per 10 euro 2 EKOpunten kado. Een EKOpunt is € 0,25 waard en kan worden gebruikt bij het betalen van je volgende bestelling(en). Bijvoorbeeld: Bij een bestelling van 40 euro krijgt u 2 EKOpunten, dus € 0,50 kado. Bij een bestelling van 100 euro zijn dat 14 EKOpunten, dus € 3,50 kado!
Dat is een korting op je hele bestelling van 3,5 %!
 
Plaats je bestelling op tijd op route.ekonoom.nl :
Bezorgdag is dinsdag of woensdag, dan bestellen vóór maandagochtend 10.00 uur
Bezorgdag is donderdag of vrijdag, dan bestellen vóór woensdagochtend 10.00 uur


 


De pakketsamenstelling voor komende week De groenten: Knolselderij (Galama Marknesse, niet in mini- en gemakscombi), winterpeen (Biotoon Marknesse) , chinese kool (Biotoon Marknesse), ijsbergsla (Biotoon Marknesse) en komkommer (Spanje, niet in basiscombi). 

 Het fruit: Appel Elstar (Poley Marknesse, niet in gemaks- en minicombi), sinaasappel Navelina (Griekenland, alleen in fruit extra), mandarijn Clementine (Spanje), banaan (Peru) en stoofpeer Gieser Wildeman (Hans Meeuwse Marknesse, niet in gemaks- en minicombi) Het komt een enkele keer voor dat de samenstelling iets moet worden aangepast. Aan deze tekst kunnen daarom geen rechten worden ontleend.  


Nieuws


 

Knolselderij, (h)eerlijke herfstkost!


De dagen worden korter en herfstig. Tijd dus voor wat heerlijke herfstkost. Simon en Titus Galema in Marknesse leveren ons deze week deze (h)eerlijke groente, knolselderij!
Knolselderij is de stevige knol van de selderijplant. Een knolselderij is een vrij grote, bleekbruine knol met een doorsnede van ongeveer 15 cm. De knol heeft veel… lees verder

Recepten


BOX45 Tortilla met humus, aubergine en rucola
BOX45 Kabeljauw met kruidige Chinese kool
BOX45 Paksoi stamppot met braadworst en gekarameliseerde ui
Chinese kool gevuld met oesterzwam
Chinesekool salade
Hete komkommer
IJsbergsla gegrild met pittige honingdressing
Knolselderij uit de oven
Knolselderijsoep
Winterpeen geroosterd met hazelnoten
Winterpeen met honing


Wilt u de digitale nieuwsbrief van EKOnoom niet meer ontvangen?
U kunt zich eenvoudig afmelden via http://route.ekonoom.nl/newsletter-cancel.asp?id=cHJ2Z28Vx4flvs70S8b8Qx3MODwCm31Rk3R33O91.
Ook een antwoord sturen met de tekst Stop nieuwsbrief is voldoende.


Powered by Aspin internet solutions, Groningen 

Ekonoom.nl

Categories: Environment | Nature Biological Cooking | Eating | Beverage
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018