Til de hurtige!
Se web-version her.
Musik skal opleves live!
Slut med kun at opleve musikken gennem højtalerne derhjemme. Musik skal opleves live! Vi længtes alle efter den magiske følelse, livemusik giver én. Men vi har GODE nyheder! For denne følelse vil vi gerne give dig igen.

Så vi har stablet en vaskeægte koncert-oplevelse på benene for at give DIG en oplevelse, du sent vil glemme. Oplev de supermusikalske SKO/TORP med deres nærværende optræden med alle de gode sange, der spreder lykke og glæde.

SKO/TORP giver en helt unik koncert den 29. april 2021 fra Phoenix Copenhagen’s skønne terrasse. Med udsigt fra dit værelse kan du, i trygge omgivelser, opleve en livekoncert med lækker mad og drikke.

Så hvad venter du på? Vi har et begrænset antal værelser med adgang til koncerten.
Den unikke koncertoplevelse indeholder:
-
-
-
-
-
1 overnatning
Tapasanretning på værelset
1 flaske vin
Livekoncert med SKO/TORP
Lækker morgenmad
Pris pr. person i delt Mindre dobbeltværelse
Fra DKK 1.345,-

Pris pr. person i delt Standard dobbeltværelse
Fra DKK 1.395,-

Pris pr. person i delt Superior dobbeltværelse
Fra DKK 1.445,-

Pris pr. person i enkeltværelse
Fra DKK 2.190,-
Det med småt
Kig efter ”Intimkoncert med SKO/TORP” når du foretager din søgning. Søg på den 29. april 2021. Ankomst inden kl. 18:00, hvor middagsanretningen serveres på værelset inden koncertstart. Reservationen er ikke refunderbar. Room Service er åben hele aftenen, og man kan løbende bestille drikkevarer.

Koncerten begynder kl. 18:30. Vi tillader os retten til at flytte arrangementet til en anden dato, hvis der skulle komme uvejr. NB: Begrænset antal værelser til salg – der er først til mølle. Tilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller allerede booket ophold.

Bemærk pt er der begrænsede muligheder på vores hoteller. Vi henviser til senest opdaterede COVID-19 restriktioner på forsiden af www.arp-hansen.dk.
Med SAFE TO VISIT, et program udviklet af vores brancheorganisation HORESTA, sikrer vi et trygt besøg på alle vores hoteller.
Arp-Hansen Hotel Group
Følg os her:
Ønsker du ikke længere at modtage vores nyhedsbrev kan du afmelde her.
© Copyright 2020 Arp-Hansen Hotel Group