Bestil de 2 nye PH 2/1 lamper, der nu kommer som bærbare versioner. Stadig i samme smukke design.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Vis denne mail som en webside

Gå til johannesfog.dk

Nyhed: En klassiker, nu i bærbar version

Den ikoniske Louis Poulsen PH 2/1 fås nu en ledningsfri version, der er perfekt både ude og inde. 

Lampen er fremstillet af kvalitetsmaterialer, og der er ikke gået på kompromis med detaljerne. Den har mundblæste skærme i opalglas og stilk og fod er fremstillet af enten højglansforkromet eller metalliseret messing.

Denne bærbare version af lampen giver exceptionelt, blændfrit lys og er tilmed udstyret med trinløs dæmpning og dim-to-warm, så du kan skabe den perfekte stemning, uanset hvor du vælger at bruge den.

Kort om Designeren

Poul Henningsen, født i København i 1894, begyndte at praktisere traditionel funktionalistisk arkitektur, men gennem årene skiftede hans faglige interesser til primært at fokusere på belysning, som han er mest berømt for.

Poul Henningsen stræbte efter at skabe blændfrit direkte lys, hvor der var mest brug for det, og danne bløde skygger ved hjælp af glødepærer som lyskilde.

Henningsens matematiske tilgang til belysning ved hjælp af den logaritmiske spiral førte til udviklingen af treskærmssystemet i 1925-6 og den efterfølgende produktfamilie, som gennem årene har omfattet hundredvis af forskellige modeller lige fra gulvlamper til bordlamper, pendler, lysekroner og væglamper. Heriblandt også PH 2/1.

Med venlig hilsen

Fog Bolig & Design


Alle priser er angivet inkl. moms. Der tages forbehold for fejl og udsolgte varer. 

Vores webshop er e-mærket for din skyld

✔ Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
✔ En nem og gennemskuelig handel
✔ Løbende kontrolleret
✔ Sikker betaling