Sommerferie med ekstra forkælelse!
Se web-version her.
Oplev sommerens magi og forvandl din ferie til noget helt særligt med dette tilbud på 71 Nyhavn Hotel. En ægte perle fra 1800-tallet, der er blevet omhyggeligt restaureret og indrettet med fokus på et tidløst skandinavisk udtryk, samtidig med at bygningernes historiske sjæl og charme er bevaret. Med sin unikke stemning er 71 Nyhavn Hotel et oplagt valg til dig, der vil have et ophold ud over det sædvanlige.

Vågn op i en stor luksusseng under de gamle, smukke loftsbjælker i de hyggeligste rammer på værelset. De fleste værelser tilbyder en betagende udsigt over Københavns havn og det stemningsfyldte havnemiljø i Nyhavn.

På 71 Nyhavn Hotel finder du også den italienske restaurant, Il Rosmarino, der serverer autentiske kulinariske mesterværker. Som en ekstra bonus får du 10% rabat på hele regningen gennem dette særtilbud. Og selvfølgelig har vi også sørget for, at du kan forkæle dig selv med alle lækkerierne fra minibaren – alt er inkluderet i prisen!
Det eksklusive tilbud indeholder:
-
Overnatning i et af de smukke værelser
-
Eksklusive Karmameju-produkter på værelset
-
Badekåbe og slippers
-
Fri minibar med vin, øl, sodavand og snacks*
-
10% rabat på hele regningen i Il Rosmarino*
-
Lækker morgenbuffet med bl.a. lækkert bagværk, omelet, pandekager og skyr*
*Booker du mere end én nat, kan du nyde disse fordele hver dag.

Executive-værelse til 1 eller 2 personer
Pris fra DKK 2.260,-
Det med småt
Kig efter "EKSKLUSIVT SÆRTILBUD" når du foretager din søgning. Dit særtilbud er tilgængeligt til og med den 20. juli 2023. Tilbuddet gælder ankomster fra den 16. juli til den 30. september 2023, og gælder et begrænset antal ophold. Du kan annullere dit ophold indtil kl. 12 på ankomstdagen. Vi tager forbehold for udsolgte dage. Tilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller et allerede booket ophold.
Arp-Hansen Hotel Group
Følg os her:
Ønsker du ikke længere at modtage vores nyhedsbrev kan du afmelde her.
© Copyright 2020 Arp-Hansen Hotel Group