Eksplosiv stigning: Nu snyderne hackerne dig med QR-koder
QR-koder er nyttige og mere populære end nogensinde. Men de bliver også i højere og højere grad brugt til svindel. Se her, hvordan du undgår at gå i fælden.
Se mere her
ANNONCE
Microsoft opgiver upopulær opdatering af OneDrive
For nylig meldte Microsoft ud, at en opdatering ville påvirke din lagerplads i OneDrive. Det fik brugerne til at rase, og nu har Microsoft ombestemt sig. Se her, hvad det betyder for dig.
Se mere her
Sådan justerer du pc'ens strømstyring i Windows 11
Meget er lavet om i Windows 11 i forhold til Windows 10. En af de markante forskelle er computerens strømstyringsindstillinger, der er flyttet fra Kontrolpanel til pc'ens indstillinger. Se her, hvordan du skifter strømplan på din Windows 11-maskine.
Se mere her
Sammenligning: SÃ¥ meget koster musik-streaming
Har du valgt den rette tjeneste til musik-streaming? Her kan du se, hvad fire af de mest populære tjenester tilbyder og koster.
Se mere her
SÃ¥dan husker du at holde pc'en i topform
Intet er mere irriterende end en sløv computer. Det kan du undgå, hvis du optimerer den jævnligt. Det tager kun 15 minutter, men det kræver naturligvis, at du husker at gøre det. Her får du vores bedste tip, så du aldrig glemmer din rutine.
Se mere her
5 ting, du skal gøre, før du giver din brugte computer videre
Har du en gammel, brugt computer, du skal sælge, eller bare give videre? Så bør du fx først få slettet alle dine filer, så den nye ejer har en helt frisk pc - og også for en sikkerheds skyld.
Se mere her
Bliv klogere i Fordelszonen:
Sådan undgår du at blive snydt på nettet
Internettet er umuligt at undvære, men det huser desværre organiseret kriminalitet og udspekulerede forsøg på at franarre dig penge og oplysninger. Her er de faresignaler, du skal være opmærksom på for ikke at blive det næste offer.
Se mere her
Tilbud til dig
Få 3 magasiner for 199 kr. + gave: Professionel bordmikrofon med lækker lydkvalitet
149,50 kr. + porto 49,50 kr.
Spar 549 kr.
Læs mere