Billede samtale AI
19. juni: Forbedr dine chancer for succes på det amerikanske life science-marked
I var vilde med vores workshop om det amerikanske life-science-marked, og pladserne blev revet væk.

Nåede du ikke at tilmelde dig John? Så fortvivl ikke, for vi har oprettet en ekstra workshop, så endnu flere kan komme med. 

Kom med til workshop den 19. juni 2024 kl. 8.30-16.30 og bliv klogere på, hvordan DU kan forbedre dine chancer for succes. 

Du bliver blandt andet klogere på centrale spørgsmål om, hvordan du bygger en stærk business case til det amerikanske marked, hvordan du implementerer din go-to-market-strategi uden at flytte til USA, og hvordan du skal prioritere dine salgsaktiviteter.

Er du stadig ikke overbevist? Så får du her tre gode grunde til, at du skal ind på det amerikanske marked 👇
1 Stort markedspotentiale
USA er verdens største marked for life-science produkter og tjenester.
2 Nye muligheder for investorer
Tiltrækning af amerikanske investorer, som ofte er villige til at investere betydelige beløb.
3 Strategisk positionering
At være til stede i USA kan give en strategisk fordel i forhold til konkurrenter, både lokalt og internationalt. Derudover kan det give dig global brandværdi.
Du møder Elizabeth Jennings

Elizabeth Jennings har arbejdet med internationale healthtech-investeringer og kommercialisering i 15 år på tværs af 28 lande og har solid erfaring med strategisk risikostyring. 

Hun har samarbejdet med Udenrigsministeriet i Danmark, rådgivet danske virksomheder om det amerikanske marked og skrevet “Digital Procurement for US Hospitals", som er en guide til danske virksomheder, der ønsker at indtage det amerikanske health care-marked.


Læs mere om oplægsholderen og workshoppen
Vil du have mere inspiration, flere spændende cases og mere viden?
Følg med på vores kanaler
Facebook
LinkedIn
Custom
Problemer med at se mailen? Se i browser.
Du modtager denne e-mail, da du tidligere har sagt ”ja tak” til at modtage nyheder fra Erhvervshuset. Ved udsendelse af nyheder via e-mail har Erhvervshuset adgang til oplysninger om læsning af fremsendte e-mails. Du kan til hver en tid afmelde dig, hvis du ikke længere ønsker at modtage disse e-mails. Afmeld dig her eller ved at skrive til info@ehhs.dk.

Copyright © 2023 Erhvervshus Hovedstaden
 Fruebjergvej 3 · 2100 København Ø · Danmark.