Gawalo
Online versie
Elektrisch verwarmen blijft heet hangijzer
Je huis verwarmen met een elektrische cv-ketel, elektrische IR-panelen, folie onder de vloer of accumulatietechnieken. Het blijft de fantasie prikkelen. Het is hightech, vaak eenvoudig te installeren, schoon, klein en soms zelfs onzichtbaar. Leveranciers beloven gouden bergen. Binnen de wet- en regelgeving voor de energieprestatie van woningen is echter niet alles toegestaan.
Lees verder >
Bouwer Dura Vermeer start installatietak
Met andere grote bouwers als voorbeeld, gaat nu ook Dura Vermeer starten met een divisie installatietechniek.
 
Lees verder >
Energieopslag in grote watertank overbrugt seizoenen
Een dak met PVT en een warmtepomp op gelijkstroom warmen in de zomer 100.000 liter water op tot 75 °C. In de winter kan de opgeslagen warmte direct worden gebruikt voor verwarming, zonder dat de warmtepomp aan de slag moet.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Webinar: Succesvol met RAC
De vraag naar airco’s groeit. Kansen genoeg. Ga je voor kwaliteit en betrouwbaarheid? Dan is de premium airconditioning van Mitsubishi Electric een goed begin. Kom meer te weten over deze airco’s. Gebruik de tips & tricks om van jouw seizoen een succes te maken. | Do 8-4, 13:00u
Eerste systeem voor warmteterugwinning uit afvalwater geïnstalleerd in woning klant
De Delftse startup DeWarmte installeerde voor het eerst een exemplaar van de HeatCycle, een systeem voor terugwinning van warmte uit afvalwater, bij een echte klant.
Lees verder >
Oefenen met de omzetting naar waterstof in de bestaande bouw  
Veertien sloopwoningen in Uithoorn zijn eind vorig jaar gereed gemaakt voor verwarming met waterstof. Volgens de theorie zou verwarmen met waterstof mogelijk zijn met minimale aanpassingen aan gasnet en woninginstallatie. Wat zegt de praktijk?  
Lees verder >
Meer nieuws
Partnernieuws
Dit is de toekomst van verwarmingssystemen
Hoe kunnen installateurs gebruikers een passende comfortregeling bieden en een cruciale rol spelen bij het bouwen aan een duurzame toekomst? Vlak na de introductie van de nieuwste versie van evohome kijkt Martin Roozendaal, Marketing Communications Manager van Resideo, vooruit.
Lees verder >
Blog
Wko: wat technici niet kennen, repareren ze niet
In de drang om te verduurzamen neemt warmte-en-koudeopslag (WKO) in Nederland een vlucht. Het klinkt complex, waardoor veel technici denken dat het niet voor hen is weggelegd. Ten onrechte, want WKO-installaties kunnen voor een deel uitstekend onderhouden worden door monteurs die nu aan cv-installat>>
Lees verder >
(advertorial)
Gasketelwet
Kennismiddag Impact Gasketelwet
Vanaf 1 april 2022 moeten bedrijven en werknemers gecertificeerd zijn om cv-ketels, gashaarden en geisers te mogen plaatsen, onderhouden of repareren. Hoe kom je met zo weinig mogelijk 'gedoe' aan de nodige certificaten? Daarover gaat deze Kennismiddag van Gawalo.
Whitepaper
Zes tips om online klanten te werven
Lees verder >
Topjobs
Werktuigbouwkundige B
Ziekenhuis St Jansdal
Installatiemonteurs E en W
Van der Sluis Technische Bedrijven
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright