Gawalo
Online versie

 

Banner
Elektrische combiketel op inductie als 1-op-1 ketelvervanger
Al decennia geleden ontwikkelde Henk Verhagen een verwarmingssysteem op basis van inductie, de zogeheten CVi. Het systeem werkte, maar kon toen onmogelijk concurreren met aardgas. De ijskast in dus. Maar nu heeft deze elektrische ketelvervanger weer de aandacht. Ondanks de COP van 1.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Nieuw: HRU 400 QuattroZone
Zonering aanbrengen binnen ventilatie-oplossingen biedt extra voordelen. D.m.v. zoneren wordt er gerichter geventileerd wat energiezuinig is en geluid reduceert. Per 1 april introduceert Itho Daalderop de unieke HRU 400 QuattroZone-oplossing.
Risico’s van gesloten bodemenergiesystemen zijn zorgelijk  
De toezichthouder van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat ziet risico’s voor bodem en grondwater bij aanleg van gesloten bodemenergiesystemen. Boorbedrijven houden onvoldoende rekening met de gestelde eisen. “Onze bevindingen zijn zorgelijk.”  
Lees verder >
Trends in airconditioning: van koudemiddelen, gelijkstroom tot
​​​​​​​F-gassencertificering
Leveranciers verwachten veranderingen op het gebied van koelmiddelen voor airconditioning. Ook zien ze wel wat in gelijkspanning in woningen, want daar draait de compressor van een airco immers op. HEPA-filters, slimme sensoren, onderhoud op afstand en de airco met wifi, zijn andere trends die worden benoemd.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Handige Wkb-checklisten
Technisch verandert er niet veel door de Wkb; maar organisatorisch is het echt een omwenteling. En daarom vinden wij dat wij het voor alle bouwpartijen eenvoudiger moeten maken. Met deze checklisten kan stap voor stap afgevinkt worden of de werkzaamheden correct zijn uitgevoerd.
Vabotech: nieuwe vakbeurs voor bouw en techniek
Er komt een nieuwe vakbeurs voor de bouw en techniek: Vabotech. Een vakbeurs waar vraag en aanbod samenkomen en kennis wordt uitgewisseld.
Lees verder >
(advertorial)
alt
KG Flex serie tot 350.000 m³/h
Met de nieuwe KG Flex serie biedt WOLF op maat gemaakte luchtbehandelingskasten met flexibiliteit in hoogte en breedte. De behuizing en het constructieframe van thermisch ontkoppeld aluminiumprofiel voldoen aan de hoogste statische en thermische eisen.
Partnernieuws
Lucht/water-warmtepompen zorgen voor comfort in project Cruquiuswerf
Door de toepassing van individuele lucht/water-warmtepompen van Alklima/Mitsubishi Electric voor elk appartement in project Cruquiuswerf ervaren de bewoners veel comfort. Ze kunnen zelf individueel bepalen of ze de woning willen koelen of verwarmen. Elke woning is voorzien van vloerverwarming en -ko>>
Lees verder >
Topjobs
Junior Service Monteur
Centrica Business Solutions
Service Monteur
Centrica Business Solutions
Revisie Monteur
Centrica Business Solutions
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright