Bekijk dit bericht in je browser

Nieuwtjes uit
Ingelmunster!
 
Eerste elektrische deelwagen in Ingelmunster
Heb je af en toe een (tweede) wagen nodig? Wil je graag bijdragen aan duurzame mobiliteit? Dan is een deelwagen absoluut iets voor jou. Het gemeentebestuur kocht recent een elektrische deelauto die gebruikt kan worden door inwoners en het gemeentepersoneel. Vanaf nu kan je deze deelwagen via Stapp.In reserveren.
Wie graag meer wil weten over de werking van de deelauto is welkom tijdens een infosessie op dinsdag 16 november om 19.30u. in de raadzaal van het gemeentehuis.
Aan de slag met itsme en Covid Safe
Sinds 1 november moet je op heel wat plaatsen je Covid Safe Ticket tonen als toegangsvoorwaarde. Om deze te installeren op je smartphone kan je gebruik maken van de itsme-app. Wil je meer weten over deze toepassingen en hoe je ze kan installeren? Kom dan op vrijdag 12 november naar de infosessies in de bibliotheek.
Tijdens de toelichting krijg je eerst een woordje uitleg over de ruime toepassingen van itsme. Daarna installeer je onder begeleiding zowel itsme als het Covid Safe Ticket op je smartphone.
 
Wijziging ophaalrondes donderdag 11 november
IVIO laat weten dat de ophaalrondes van donderdag 11 november verplaatst worden naar zaterdag 13 november.
- Voor de burgers met ophaalkalender ronde 1: gelieve de restafvalzak en PMD-zak op zaterdag 13 november tijdig buiten te plaatsen, voor 6 uur 's morgens.
- Voor de burgers met ophaalkalender ronde 2: gelieve de restafvalzak, PMD-zak en papier & karton op zaterdag 13 november tijdig buiten te plaatsen, voor 6 uur 's morgens.
Kort nieuws
- Samen met Fluvius heeft het gemeentebestuur een hemelwater- en droogteplan opgesteld. Het document geeft een beeld over hoe er in Ingelmunster op lange termijn zal worden omgegaan met hemelwater. Meer info

- De gemeentelijke diensten werken enkel op afspraak. Maar wist je dat je op donderdagavond tot 18.30u. terechtkan bij onze medewerkers? Voor de dienst ruimte en burgerzaken maak je online een afspraak via onze website, ook de contactgegevens van de andere diensten kan je er terugvinden.
De leden van het schepencollege houden opnieuw vrij spreekuur in het gemeentehuis op donderdag van 16u. tot 18.30u. Hiervoor is het niet nodig om een afspraak te maken.

- Tijdens de voorleesweek van 20 t.e.m. 28 november is er iedere dag een voorleeskwartiertje in de bib.
 

Je profiel aanpassen - Uitschrijven