Liebherr onthult nieuwe knikdumper
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Primeur: volledig elektrische truck die aanhanger mag trekken
Liebherr lanceert nieuwe TA 230 Litronic dumptruck
Liebherr lanceert de compleet vernieuwde TA 230 Litronic dumptruck. De knikdumper is ontwikkeld voor inzet in mijnbouw en grote infrastructurele projecten.
Lees verder >
Volvo introduceert F-generatie ECR50 compacte graafmachine
Volvo lanceert de F-generatie van de ECR50 compacte graafmachine. De binnendraaier is volgens Volvo de ultieme allrounder en breed inzetbaar. De 5-tonner kan geleverd worden met diverse aanbouwdelen en opties.
Lees verder >
Caterpillar ziet machineverkopen fors teruglopen
Caterpillar heeft in het derde kwartaal van 2020 een omzet gerealiseerd van 9,8 miljard dollar. Dat is 2,8 miljard dollar - of 23% - minder dan in het derde kwartaal van 2019.
Lees verder >
Liebherr restaureert 60 jaar oude LSL 1500 wiellader
Bijna 60 jaar na zijn debuut, is de Liebherr LSL 1500 wiellader, de oudste wiellader van het Duitse merk die nog bestaat, volledig gerestaureerd. Liebherr investeerde 650 manuren in de restauratie van de klassieker, die nu tentoongesteld wordt in de fabriek in Bischofshofen.
Lees verder >
Partnernieuws
Nieuwe uitvalsbasis Komatsu: BIA voortaan perfect in het zicht
De grote verhuizing van BIA bv van Zutphen naar Apeldoorn is volbracht. De 53 medewerkers zijn blij met hun nieuwe werkplek, niet alleen vanwege de eigentijdse ambiance, maar ook omdat Komatsu nu  een uitvalsbasis heeft die qua mogelijkheden en uitstraling past bij het imago van de Japanse gigant.
Lees verder >
Bouwmachines
Onbeperkt toegang tot BouwMachines.nl

Wil je onbeperkt toegang tot alle artikelen op BouwMachines.nl én het magazine digitaal lezen? Kies dan nu voor BouwMachines Online.

Een jaar BouwMachines Online kost slechts € 9,00 per maand!
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright