ELF Voetbal nieuwsbrief van 27-03-2020
ELF Voetbal 3: Ziyech, Kluivert, Bosz, Adekanye, de boekenclub van Heracles en meer!

Coronavirus of niet. De nieuwe ELF Voetbal is er weer. In deze editie interviews met onder andere Justin Kluivert, Peter Bosz, Alfred Schreuder, Bobby Adekanye en Somália. We gingen op bezoek bij de boekenclub van Heracles Almelo, liepen mee met sc Heerenveen-gastvrouw Judy Bruinsma en spraken met de eeneiige tweeling van MVV, Shermar en Shermaine Martina. En volop aandacht voor het afscheid van Hakim Ziyech. En nog veel meer!


Lees verder
Hoe je als speler van 'Jong' met het coronavirus omgaat: "We maken de topsporter heel bewust"

Ze komen uit de leeftijdscategorie waarvan de meeste mensen zeggen: dat coronavirus boeit ze helemaal niets. Voor spelers van de beloftenteams uit de Keuken Kampioen Divisie gaat die vlieger niet op. Ook in deze lastige tijd moeten ze op en top professional blijven.

Lees verder
Interview Teun Bijleveld (1/2): ‘Laatst stond ik met twee colaflessen te squatten’

Het coronavirus heeft de ontknoping van de Eredivisie onzeker gemaakt. De spelers dienen in die onzekere tijden wel fit te blijven. We spraken Heracles Almelo-middenvelder Teun Bijleveld (21) over onder meer squatten met colaflessen, de cursus waarvoor hij momenteel meer tijd heeft en hoe hij de overstap van Jong Ajax naar Heracles Almelo heeft verteerd.

Lees verder
Voormalig jeugdinternational Dereck Darkwa: ‘Ik wil me weer laten zien’

Dereck Darkwa (19) maakte in zijn jeugdjaren vrijwel altijd deel uit van de selecties van Oranje. Hij deelde de kleedkamer met onder anderen Myron Boadu, Daishawn Redan en Sven Botman. Een voor een zag hij zijn voormalig teamgenoten doorbreken, maar ondertussen zit hijzelf zonder club. “Hun doorbraak maakt me alleen maar hongerig.”

Lees verder
Uniek: het ELF Voetbal stay-at-home-pakket

De Cultspecial, De 90's Special en de Clubiconen Special! Deze zijn nu in een pakket te bestellen voor de unieke prijs van... 14 euro! Drie extra dikke edities met bijzondere leesverhalen.

Lees verder
Ajax zegt contract Huntelaar op: dit zijn de mooiste momenten van The Hunter

Woensdagavond kwam het nieuws naar buiten dat Ajax het contract van Klaas-Jan Huntelaar gaat opzeggen. Er komt dus een einde aan zijn tweede periode bij de Nederlandse recordkampioen.  We sluiten die tijd in stijl af, door terug te blikken op zijn mooiste momenten.

Lees verder
De pijnlijkste nederlagen van Oranje onder Danny Blind

Het was donderdag precies drie jaar geleden dat Danny Blind ontslagen werd als bondscoach van het Nederlands Elftal. Om terug te blikken op dat moment, blikken wij in dit artikel terug op de pijnlijkste nederlagen van Oranje onder de trainer uit Oost-Souburg.

Lees verder
Quiz: Weet jij wie de topscorers in deze Europese competities tot nu toe zijn?

Het seizoen ligt stil, maar overal op de Europese voetbalvelden zijn genoeg duels gespeeld om een balans op te maken. Weet jij wie de topscorers in deze Europese competities tot nu toe zijn?

Lees verder
Groundhopverhalen: Gewoon een Duitse dorpsclub

Nog minimaal tien weken zullen we het zonder de mooiste vorm van voetbal moeten stellen: de soort die in een vol stadion gespeeld wordt. Speculatie over wanneer het precies weer mogelijk zal zijn hebben we al genoeg gezien. Wij gaan verder waar we gisteren gebleven waren: onvertelde verhalen uit het verleden opdiepen. In deel twee: een sympathiek fietstochtje net over de Duitse grens.

Lees verder
Het seizoen van... Vitesse

Of het nu tot 6 april of zelfs langer duurt, de Eredivisie ligt hoe dan ook voorlopig stil. Een goed moment om de balans op te maken. ELF Voetbal blikt per Eredivisieclub terug op het seizoen tot dusver. In dit deel komt Vitesse als huidige nummer zeven aan bod.

Lees verder
Het seizoen van... Heracles Almelo

Of het nu tot 6 april of zelfs langer duurt, de Eredivisie ligt hoe dan ook voorlopig stil. Een goed moment om de balans op te maken. ELF Voetbal blikt per Eredivisieclub terug op het seizoen tot dusver. In dit deel komt Heracles Almelo als huidige nummer acht aan bod.

Lees verder