Blijf op de hoogte van leuk en belangrijk nieuws van de Gemeente Boxtel.Bekijk de webversie
Nieuwsbrief 1 november 2019
 
Elke donderdag inloopochtend Taalhuis bibliotheek Boxtel
Op donderdag 7 november start het Taalhuis met een inloopochtend. Iedere donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur ben je welkom bij Bibliotheek Boxtel. Bespreek hier je wens/hulpvraag op het gebied van lezen, spreken of schrijven van de Nederlandse Taal, rekenen of werken met de computer.

Lees verder
Wijziging ophaaldagen PMD
Afbeelding
Vanaf volgende week verandert er wat in de ophaaldagen van het plastic verpakkingen, metalen verpakkingen en drinkpakken (pmd) in Boxtel-Oost. Bekijk wat er voor jou verandert in de Afvalwijzer (app).
Vernieuwing van het riool in Boxtel en Liempde
De Firma Aarsleff start op 18 november in opdracht van de gemeente met het vernieuwen van het riool door middel van de zo geheten Kousmethode. Hierbij hoeft de straat niet open gegraven te worden en wordt de overlast beperkt. De werkzaamheden  duren ongeveer 2 à 3 weken. Dit is mede afhankelijk van de  weersomstandigheden. De direct aanwonenden ontvangen in week 44 en 46 een brief met meer informatie.

Bekijk in welke straten de werkzaamheden plaatsvinden
Bezoek een duurzaam huis in gemeente Boxtel
Afbeelding
Wat komt er allemaal kijken bij het verduurzamen van je woning? Voor veel mensen is het energiezuinig maken van hun woning een stappenplan waar zij langere tijd mee bezig zijn en waar veel belangrijke keuzes gemaakt moeten worden. Ga je een zonneboiler aanschaffen, of toch even aankijken tot er iets nieuws op de markt komt? Wachten op een wijkaanpak, of kun je zelf al beginnen? Het bezoeken van een woning tijdens de Duurzame Huizen Route op 2 en 9 november kan een goede eerste stap zijn om kennis op te doen.

Bekijk welke huizen er meedoen bij jou in de buurt

 

Openbare collegebesluiten
Via de besluitenlijsten van het college kun je het dagelijks bestuur van de gemeente volgen. 

Bekijk de openbare collegebesluiten
Bekendmakingen

Onze bekendmakingen staan vanaf 1 januari 2014 alleen nog maar op www.officielebekendmakingen.nl. Als we het hebben over officiële bekendmakingen dan gaat het over vergunningen, (verkeers)besluiten, verordeningen, beleidsregels en bestemmingsplannen.