Krijg gratis cadeautjes! 🎁

De feestmaand is aangebroken. Kwispelende staartjes, trappelende pootjes en blije hoofdjes: bij Prins draait het de hele maand om pootjes en cadeautjes! Elke week hebben we een nieuwe winactie via onze FacebookInstagram. Onze eerste feestelijke winactie gaat 1 december live op onze social media!

Wil je geen enkele kans op mooie prijzen missen? Wees er als eerste bij en schrijf je in voor onze speciale Pootjes & Cadeautjesmails! Zo blijf je de hele maand op de hoogte van onze leuke winacties.

Doe mee!
 
 
 

Geef een kerstpakket weg

Kerst vier je met elkaar! Ken jij een dierenliefhebber die een moeilijk jaar achter de rug heeft en wel een steuntje in de rug kan gebruiken? De Prins Foundation stelt 500 kerstpakketten beschikbaar die jij mag weggeven aan een honden- of katteneigenaar die iets leuks en lekkers verdient! De pakketten zijn tot en met 6 december 2023 aan te vragen.
Ik wil iemand blij maken!
 
 
 

Pepernoten voor je maatje

Wie zoet is krijgt... lekkers! Sinterklaas is weer in het land en hoe leuk is het om ook je hond te verwennen met heerlijke pepernoten? Verzamel het achtergebleven gruis op de bodem van onze verpakkingen en bak hiervan heerlijke honden pepernoten.
Bekijk het filmpje
 
     

© Prins Petfoods
E-mail: prins@prinspetfoods.nl
Accustraat 3-5, 3903LX, Veenendaal

Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Afmelden