Naar de AVROTROS site03/28/2019  Bekijk de online versie
.
 
Gloednieuw seizoen Ellie op Patrouille
 
Ellie Lust wordt zes afleveringen lang onderdeel van internationale politieteams en ze ondersteunt hen bij alle facetten van het politiewerk. In lokaal uniform, met open vizier en bewapend met een goede dosis Amsterdamse lef geeft Ellie een uniek kijkje in de wereld van buitenlandse korpsen.
Bekijk de trailer
 
 
Dennie Christian: van schlagerzanger tot beste zanger
 
Voor de documentaire 'Dennie Christian’ wordt de zanger gevolgd in zijn dagelijkse werkzaamheden. Aan de hand van interviews met vrienden en bekenden uit het vak wordt een tv-portret geschetst van de amicale Duitser. Om in de stemming te komen hebben we een paar hits van Dennie op een rij gezet.
Hoeba hoeba hoeba hop hop hop!
 
EU: geen klok meer verzetten in 2021
Zondag is het weer zover: de klok gaat een uurtje vooruit. Het is misschien één van de laatste keren, want een meerderheid van het Europees Parlement wil dat het halfjaarlijkse verzetten van de klok in 2021 stopt.
Goed voor gezondheid?
 
 
Win: debuutalbum Alexander Ullman
Pianist Ullman won in 2017 het Internationaal Franz Liszt Pianoconcours in Utrecht. Hij maakte er veel indruk en het bleek de start van zijn carrière. Het eerste album bevat verrassende ballettranscripties.
En jij kunt 'm winnen!
 
 
De nieuwste MUZE gratis op de mat
MUZE is het kunstmagazine van AVROTROS dat elke editie vol staat met informatie over tentoonstellingen, exposities en je unieke kijkjes achter de schermen geeft. Ben je benieuwd wat er deze editie in de MUZE staat?
Een gratis proefexemplaar
Volg AVROTROS ook via:
FacebookTwitterFacebookInstagram
Nieuwsbrief doorsturen     Aanmelden nieuwsbrief     Wijzig je e-mailadres     (Tijdelijk) afmelden

Privacyverklaring