PtX-eksperter strømmer til brintevent i København
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Se nyhedsbrevet i webversion
2775 header dagens energi 1280x300
Elmarkedets centralnervesystem får et løft
skift elselskab 06
Det dataknudepunkt, der rummer milliarder af oplysninger om danske elkunders forbrug time for time, er skudt i gang i en opgraderet version for at være rustet til fremtidens elektrificerede samfund.
Læs mere om opgraderingen af DataHub

 

PtX-eksperter strømmer til brintevent i København
735
Hele den globale brintværdikæde mødes i næste uge København ved konferencen World Hydrogen Week i Bella Center, hvor branchefolk og beslutningstagere vil diskutere fremtiden for grøn brint. Green Power Denmark har sammen med DI Energi indgået et partnerskab med World Hydrogen Leaders, der arrangerer konferencen.
Læs om konferencen, hvor du også kan være med


 

2603 citat
Klimafinansiering handler også om at dreje pengestrømme fra globale, private investorer væk fra fossile brændsler og mod grønne alternativer. Og det er jo ikke, fordi alternativerne mangler. Tværtimod.
2656 kristian jensen 01
Kristian Jensen, adm. direktør i Green Power Denmark, glæder sig til at drøfte hvordan flere investorer hurtigere kan flytte midler til grønne teknologier i forbindelse med New York Climate Week, der finder sted denne uge. 
Kilde: Børsen

 

 

 

Dagens tal
127
Danish Energy Export har fundet plads til 127 danske udstillere på 'The Pavilion – Powered by Denmark' på vindenergimessen WindEnergy Hamburg, der åbner tirsdag. 'Det er den største danske fællesstand, vi nogensinde har haft', siger managing director Søren Rasmussen i Danish Energy Export, der er ejet af Danish Export Association og Green Power Denmark.
3824 NKT Gemini repair 2024 001
NKT reparerer kabelforbindelse
Gemini Wind Park, en af de største havvindmølleparker i Holland, er tilbage i fuld drift efter en fejl på et af de eksportkabler, der forbinder parken med elnettet på land. NKT deltog som en del af det reparationsteam, der genetablerede kabelforbindelsen, og stod i spidsen for sammenkoblingen af erstatningskablet mellem vindmølleparken og kysten.
Læs mere hos NKT

 

642413ce 25d4 437e b7b2 2dd8f0b3250c w 960
Andel investerer i fremtidens grønne kompetencer
 Andel støtter et treårigt projekt, der skal skærpe interessen for de naturvidenskabelige emner i Folkeskolens 8. klassetrin i Region Sjælland. Bevillingen på 5 mio. kr. kommer fra en pulje, Andel har afsat til kollektive samfundsbidrag, og som skal skabe værdi for andelshaverne ved at fremme den grønne omstilling, regional vækst og beskæftigelse samt viden om fremtidens energisystem.
Læs mere hos Andel

 

 

Dagens priser
2627 todays prices systemprice lightgreen
Systempris – el
218,90
DKK/MWh
2610 todays prices vestdanmark lightgreen
Vestdanmark – el
684,50
DKK/MWh
2626 todays prices oestdanmark lightgreen
Østdanmark – el
684,50
DKK/MWh
2624 todays prices gasprice lightgreen
Gaspris
3,59
DKK/m3
2625 todays prices co2price lightgreen
CO2-pris
63,55
EURO/ton
Alle elpriser er dagsgennemsnittet af spotpriser i DKK/MWh
Gas- og CO2-pris er intraday priser fra foregående handelsdag
Kilde: Nord Pool (el) | Kilde: EEX (gas) | Kilde: EEX (CO2)

 

Du modtager dette nyhedsbrev, fordi du enten har tilmeldt dig via greenpowerdenmark.dk eller direkte har bedt om at komme på listen.
Afmeld nyhedsbrevet
Se oversigt over Green Power Denmarks nyhedsbreve
Læs persondatapolitik
© Green Power Denmark 2024
2617 footer linkedin icon 2619 footer twitter icon 2618 footer mail icon