Quote heeft al wel vaker bericht over familievetes. Zelden werd het zo bizar als bij de Blokkertjes. Dat en veel meer in onze weekendnieuwsbrief!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quote
 

Frank Botman vangt €10 miljoen om de schatkist van de Blokkers te bewaken, maar splijt de familie. Wie is hij?

Botman beheerde de miljarden van Quote 500-familie Van der Vorm en van John de Mol. Hij kreeg het aan de stok met Marcel Boekhoorn, die hem een 'laaielichter met een stropdas' noemde. Nu werkt hij voor €10 miljoen per jaar voor de familie Blokker.

 
 
Quote
 

Toch weer dieprode cijfers voor hotelketen CitizenM van Quote 500-lid Rattan Chadha

The Financial Times berichtte eerder dit jaar dat Chadha en zijn medeaandeelhouders hotelketen CitizenM overwegen te verkopen. Op basis van de recente cijfers begrijpen wij stilaan waarom.

 
 
Quote
 

€20 miljoen gedag zeggen? Tuurlijk niet! Niels Verwij blijft gewoon koopjes verkopen

‘Koopjedeal stopt!’, schreeuwen paginagrote krantenadvertenties. Hij plaatst ze zelf, maar eigenlijk ligt het iets genuanceerder, verklaart selfmade miljonair Niels Verwij.

 
 
Quote
 

Hoe rijk is 'trotse Amsterdammer' André Hazes nog?

In de hoop dat hem dit keer niet de mond gesnoerd wordt, staat André Hazes dit weekend weer vol vertrouwen uit volle borste te zingen bij de Amsterdamse Zomer. Maar, hoe rijk is hij eigenlijk nog?

 
 
Quote
 

Shit happens: hippe pleerolmaker The Good Roll vraagt crowdfunders om uitstel van betaling

Toch maakt oprichter Sander de Klerk zich geen enkele zorgen. 'Het gaat eigenlijk heel goed.'

 
 
Quote
 

Els Blokker in rechtszaal: 'Mijn zoon kwam met idiote idee om het Boccaccio-bordeel in Laren te kopen!'

Donderdagmiddag troffen de nazaten van wijlen winkelmagnaat Jaap Blokker elkaar voor de rechter. Els Blokker en haar zoons ruziën al langer over de nalatenschap.