Fra alle os til alle jer…..

2020 har været et helt specielt år

Det er et år, som vi aldrig glemmer. Vi vil gerne sige tusind tak for jeres tålmodighed og de mange spændende opgaver, som vi har haft fornøjelsen af, at løse for jer. Vi håber I har været lige så glade for samarbejdet med os, som vi har været for samarbejdet med jer.

Kan vi hjælpe?

Har I brug for hjælp eller inspiration til jeres website, webshop eller online markedsføring, så er vi klar med alt fra ideerne til viden om, hvordan opgaverne bliver løst bedst. Vi mødes gerne med jer på telefonen, Zoom eller til en kop kaffe hos Infoserv.

Vi søger ikke på nettet mere, vi Googler

Og rigtig mange søger også efter din virksomhed på Google. De skriver måske bare navnet på din virksomhed og frem kommer en mere eller mindre opdateret version af din Google My Business i højre side.

Mange tjekker i dag, hvilke åbningstider du har i julen via din Google My Business og derfor kan det være en klar fordel, at have åbningstiderne opdateret.

Er du i tvivl om hvordan opdaterer indholdet på din Google My Business, kan du kontakte Lone eller Alexander, så guider vi dig gerne igennem eller laver opdateringerne for dig.
Du kan læse mere på vores website
Vi holder julelukket fra onsdag d. 23. december. Mellem jul og nytår er vi på telefonerne fra mandag d. 28. til onsdag d. 30. december mellem 10-14 og naturligvis også på e-mail.
Med de bedste ønsker om en rigtig glædelig jul og et
lykkebringende nytår.

 
Mange julehilsner
 
Tanja, Alexander, Martin og Lone
Webbureauet Infoserv

Tlf.: 87 110 300
info@infoserv.dk
CVR 19921670


afmeld nyhedsbrev    opdater indstillinger 

Du modtager denne mail fordi du har tilmeldt dig Infoserv's nyhedsbrev på vores website.  
Email Marketing Powered by Mailchimp