Hej achternaam

Vi bager med dansk mel. Det gør vi først og fremmest, fordi kontrollen af de danske afgrøder er utrolig grundig – og det betyder, at vi med dansk mel er garanteret en høj fødevaresikkerhed, som vi kan give videre til dig. Det er også vigtigt for os, at vi ved at bage med dansk mel støtter de danske landmænd.

Frostrugbrød med fornyet smag

Hos Kohberg banker vores hjerter for rugbrød, der er vores helt store passion. Vi elsker at bage det, vi elsker at spise det – og så elsker vi at gøre smagsoplevelsen endnu bedre for dig og dine gæster.

Vores bagere har for nylig dykket ned i vores eksisterende frosttrugbrødserie, og med deres håndværk og faglige ekspertise har de udviklet yderligere på opskrifterne på udvalgte brød. Med opskriftsoptimeringerne er vores Kartoffelrugbrød, Solsikkerugbrød, Græskarrugbrød, Gulerodsrugbrød og Bagergårdens Øko Solsikke i bagepose blevet både saftigere og mildere i smagen – og så har vi skruet endnu højere op for kvaliteten, så du kan servere endnu lækrere rugbrød for dine gæster.

Læs mere om vores optimerede 950 g frostrugbrød
Opskrifter på klassisk smørrebrød

Kan vi hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at kontakte vores erfarne team og få råd og inspiration til brød og bagværk, der passer til dine måltider og arrangementer. Vi står til enhver tid klar til at hjælpe og vejlede dig i forhold til netop dine ønsker og behov.

Kontakt vores salgsteam
LinkedIn
LinkedIn
Website
Website