Kasper Eistrup x Bang & Olufsen. Oplev et helt unikt samarbejde. View this email in your browser

Beosound Level Parts

Cacophonia

– et unikt samarbejde mellem Bang & Olufsen og Kasper Eistrup

Endelig kan vi løfte sløret for vores samarbejde med billedkunstner Kasper Eistrup og vise hans genfortolkning af Beosound A9-højttaleren, Cacophonia.


Højttalerens cover afspejler Kasper Eistrups kunstneriske stil, der forbinder fragmenter fra kunstværker – både i forhold til motiver, men også metoder som maling, tegning og blyantstreg.


Ud over coveret har Kasper Eistrup i samarbejde med Bang & Olufsen udviklet en særlig kobber-tonet aluminiumsramme, der omkranser højttaleren. Han har også udvalgt den mørkeblå nuance til de tre ben af fyrretræ og ’signeret’ bagstykket på højttaleren, der enten kan stå som et selvstændigt objekt i et rum eller monteres på væggen som et traditionelt maleri.


I dag og i morgen er vi så heldige at have denne unikke udgave af Beosound A9 udstillet i vores butik på Frederiksberg, så kig forbi og oplev et smukt kunstværk mens vi byder på et glas vin eller en kølig forfriskning. Vi har åbent til kl. 18.00 i dag og fra kl. 10.00 - 15.00 i morgen.


Vi håber du er ligeså begejstret som vi er, og ser frem til at se dig i butikken.

De bedste hilsner

Ps. Der vil blive produceret et begrænset antal nummererede stykker af denne unikke højttaler, og vi vil kun kunne tilbyde to til salg i vores butik på Frederiksberg.

”Bang & Olufsen er en væsentlig del af dansk designhistorie og har haft en stor plads i min egen opvækst. Jeg ser Bang & Olufsen som indbegrebet af ikonisk formgivning og de har altid været nytænkende inden for både lyd og design. Muligheden for at udvikle en version af den anerkendte Beosound A9 har været en spændende opgave, som også indebar valg af materialer og komponenter, der nu udgør en helt ny og personlig version. Det er et privilegie at få lov til at kombinere to af mine største passioner; billeder og lyd, og jeg er meget glad for det endelige resultat.”


Kasper Eistrup