AEX: 538,49 - Dow Jones: 23.316 - EURUSD: 1,18 - Bitcoin: 6351,27 - Goud: 1,277.0 Thursday, 16 November 2017

    Leer in bitcoin te traden
Herken je dit? Je had wat in Bitcoins geïnvesteerd, maar hebt die alweer veel te vroeg verkocht. De prijs is weer verder gestegen, dus wat nu?
Overal lees je dat mensen geld verdienen met Bitcoins. Echter, jij staat aan de zijlijn omdat je niet weet hoe en wanneer je nou zou moeten instappen. Lees hier verder

Marktbeeld (Tom Lassing)

16/11 07:00

  • Bij Goldmoney kan je nu ook bitcoin kopen en bewaren net zoals je dat met goud doet. Dezelfde voorwaarden, dezelfde garanties. Mooi alternatief voor wie het te ingewikkeld vindt!
  • De koers van bitcoin is overigens fors in herstel na de klap die het afgelopen weekend kreeg.
  • De verzekeraar NN heeft een fors hogere winst weten te realiseren. Met een winst van 734 miljoen is de derde kwartaal winst meer dan 65% hoger dan vorig jaar.
  • Carlyle overweegt hun keten HunkeMöller een beursgang te laten maken op het Damrak. Carlyle heeft de keten een jaar geleden overgenomen en blijkbaar verdienen ze het meeste als ze deze nu snel naar de beurs brengen. Ik ben nog maar niet zo maar enthousiast.
  • Softbank wil 25 miljard dollar investeren in een enorm project in Saoedi Arabië. Er moet zelfs een nieuwe stad aan de Rode zee gaan komen. Een presige project van de nieuwe beoogde koning.
  • Ook banken moeten zich gaan opmaken voor nog weer een enorme verandering. Uiteraard is daar de automatisering die een impact gaat hebben en dan gaat het specifiek in die automatisering om de blockchain techniek die een enorme verandering gaat geven.
  • Een schilderij van Leonardo da Vinci is voor maar liefst 450 miljoen dollar verkocht. Er zijn mensen in de wereld voor wie dat een haalbaar bedrag is voor een schilderijtje. Het geeft goed aan hoe ziek de welvaartsverdeling ondertussen geworden is.
  • In Schotland is het na een lange strijd eindelijk gelukt om een minimumprijs voor alcoholhoudende dranken af te spreken en in de wet vast te leggen. Schotland kampt met veel alcoholmisbruik en dat is volgens de wetgever mede omdat het er spotgoedkoop is. Ik vrees dat het NIETS te maken heeft met de prijs, maar dat het een maatschappelijk probleem is. Het is immers Schotland, een mooi maar depressief land met een lange grijze winter. Wat kan je dan doen... In Ierland maken ze vooral muziek en daar drinken ze wat bij. In Schotland zetten ze het gewoon op een zuipen.
  • Hier een heel interessante zonnepanelen aanbieding!
 

 

Internationaal vastgoedbeleggen met vaste rente en garanties (Douwe Westervaarder)

16/11 07:22

Het kan met Matching Capital, een jong aanstormend platform voor alternatieve financieringen. Ze hebben goedkeuring van de AFM om te bemiddelen in opvorderbare gelden. Oprichter en directeur Douwe ken ik al jaren. Hij gaf geregeld lezingen bij mij in Best.
U kan nu deelnemen in ontwikkeling van appartementen op een toplocatie in Barcelona. Minimaal 7% tot aan 10% rente en zakelijk onderpand.

Waarom vastgoed in Barcelona? Hoe kan de rente zo hoog zijn ? Klik hier eens voor meer info.
 

Serieus extreem rendement maken?

In het Pensioensparen rapport laat ik zien hoe je met 200 euro in de maand toch miljonair kan worden! Klik hier
 
 
 

Energie ambitie (Tom Lassing)

16/11 07:44

In Beieren is er een dorp waar enkele ondernemende personen het energie vraagstuk voortvarend hebben opgepakt. Ze zijn naar boeren gegaan en hebben ze kunnen overhalen de daken van de stallen en schuren vol te leggen met zonnepanelen. In het kleine dorp zijn er drie bio gas installaties en tot midden in het dorp staan de windmolens. Hun primaire doel was om energie onafhankelijk te worden en dat is ze in slechts enkele jaren gelukt.
Het is ook geen verrassing dat juist in dit dorpje een ondernemer is begonnen met het ontwikkelen van een thuis accu. Daarmee kunnen particulieren niet alleen hun eigen energie opslaan, maar het maakt het ook mogelijk om energie aan anderen in de buurt te leveren.
Ondertussen produceert dit dorp...  Lees verder
 

DeGiro

Tegen extreem lage tarieven wereldwijd beleggen in aandelen, ETF's en opties bij de meervoudig bekroonde broker Degiro.
Binnen 10 minuten online een gratis beleggingsrekening openen.

 
 
 

Analyses (Tom Lassing)

(Meer analyses op beursbox) Lees de disclaimerhier.

16/11 08:15

AEX Gisteren een forse Doji in de grafiek en dat kan duiden op een gevonden bodem!

DAX  In de DAX grafiek een Takuri. Dat is een candle met een enorme lower leg. Een beetje alsof je voelt hoe diep de sloot is. Dit kan wel eens de bodem zijn.

Wolters Kluwer De koers is gisteren een heel klein beetje gecorrigeerd en kwam daarmee intraday al bij de steun aan. De steun hield het.

Unibail Gisteren een Doji op een eerder steunniveau. Er lijkt een positieve draai in in de maak te zijn.

KPN  De lange termijn steun heeft het gehouden bij KPN. We mogen voorzichtig optimistisch zijn voor de korte termijn koerskansen.

Naar de analyses.
Zelffantastische analyses maken? Klik hier voor een enorm goedecursus!
  Succesverhalen, leer er van
Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden! Schrijf gratis in.
 
 
 

Uranium One (Lodewijk Hof)

16/11 08:38

Uranium One is een Canadees mijnbouwbedrijf, ze halen Uranium uit de grond. Het bedrijf is gekocht door het Russische RosAtom. Met wat hulp van Hillary Clinton. Ze heeft het een en ander gedaan op het lobby gebied inzake een Amerikaanse U.
De media in de Verenigde staten gaat vol in op de uranium One deal. Immers heeft Hillary Clinton aan het Kremlin strategische energie reserves verkocht. Daar zit een beperkte waarheid in. De transactie is gedaan, die is uitgevoerd. Dus er is wat verkocht. Rosatom is een verlengstuk van het kremlin. Zoals ook RT, de FSV (leverde vroeger dezelfde vriendelijke diensten onder de naam KGB).
Maar in hoeverre is Uranium One echt van belang voor... Lees verder
 

Beleggen met opties

Opties geven u meer kansen en meer mogelijkheden in de markt. U houdt het zelf veel meer in de hand met opties! We hebben zowel gratis als betaalde cursussen en E-boeken voor u. Klik hier voor meer informatie.
 
 
Reageren | Adverteren | Artikels insturen | Uitschrijven