Energie voor bedrijven december 2012

6 years ago


Text only:

Deze website gebruikt 'cookies' om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Gaat u hier mee akkoord? Ja Nee
Energie voor Bedrijven

Nieuwsbrief


December 2012Alle nieuwsbrieven

Contact


Stadskantoor


Postbus 12345


5211 HH s-Hertogenbosch


(073) 615 51 55.meer...

BeOne bespaart flink door led verlichting


“Lampen zijn heel dankbaar. Het is een soort cadeautje: je doet hetzelfde, maar het kost minder.” Taco Dólleman, hoofd verkoop van BeOne met een vestiging aan de Bossche Markt, is erg enthousiast. Een paar maanden geleden heeft hij alle oude lampen vervangen door duurzame leds. Alle verlichting?


Lees verder...

Volop mogelijkheden voor warmtepomp


In twee maanden tijd heeft de Energy Enhancer, een warmtepomp in het Sportiom, 54.000 kuub gas bespaard. Dat komt neer op 56.000 kilo minder CO2 uitstoot en een besparing van 11.000 euro. Met enige trots somt John van Rooijen van Gea Refrigeration deze getallen op. Samen met directeur Jan Willem Jansen Venneboer denkt hij graag na over meer Bossche samenwerkingsprojecten in het Bossche Energieconvenant (BEC).


Lees verder...

Visiedocument ’s-Hertogenbosch smart green city


“Als je geen ambitie hebt, kom je nooit in de hemel.” Kort maar krachtig omschrijft Bert van der Els het idee achter de visie van het Bossche Energie Convenant (BEC) op de energievoorziening van ’s-Hertogenbosch in 2020-2030. Begin november stelden de leden van het BEC de visie '’s-Hertogenbosch Smart green city' vast.


Lees verder...

Big Belly, prullenbak op zonne-energie


Op de Pensmarkt in het centrum van ’s-Hertogenbosch staat sinds kort de Big Belly, een prullenbak op zonne-energie. De prullenbak perst het afval samen en kan zo vijf keer meer afval bevatten dan een gewone prullenbak. Alle energie die daarvoor nodig is haalt de prullenbak uit het zonnepaneel dat bovenop de bak zit.


Lees verder...

Afmelden voor deze nieuwsbrief? klik hier


S-hertogenbosch.nl

Categories: Local weekend away
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019