Energie voor bedrijven januari 2014

5 years ago


Text only:


Energie voor Bedrijven

Nieuwsbrief


december 2013Alle nieuwsbrieven

Contact


Stadskantoor


Postbus 12345


5211 HH s-Hertogenbosch


(073) 615 51 55.meer...

Na energiescan pakt Pierson binnenklimaat aan


Zelf onderkent ze het probleem meteen. Daar had Mirjam Hattink, hoofd van de facilitaire dienst van het ds. Piersoncollege, geen energiescan voor nodig. “Als je ‘s ochtends vroeg in een lokaal al een CO2-waarde meet die daar gezien het gebruik niet kan voorkomen, dan is er iets mis.”


Lees verder...

Mercure hotel behaalt gouden duurzaamheidscertificaatEen hele waslijst aan vragen moest Gerard Kentie, hoofd techniek bij het Mercure hotel ‘s-Hertogenbosch-Rosmalen invullen om in aanmerking te komen voor Green Key. Maar het was de moeite waard en zijn Mercure hotel haalde met vlag en wimpel de certificering: goud! Trots hangt het certificaat bij de balie, voor iedereen zichtbaar.


Lees verder...

Gezocht: ondernemers met lef


Bent u iemand die de omslag naar een duurzaam energiesysteem kan en wil versnellen? Heeft u lef en veranderkracht, bent u ondernemend en creatief? Kunt u inspireren, mensen mobiliseren en goed organiseren? En hebt u een initiatief of oplossing om ons gebruik en opwekking van energie anders te organiseren? Dan komt de gemeente ’s-Hertogenbosch graag in contact met u.


Lees verder...

Zonne-energie door PV-privé


Sinds begin dit jaar wekken medewerkers van Enexis gezamenlijk meer dan één megawatt energie op. Met het project Enexis zoekt de zon op hebben zij voordelig zonnepanelen op hun huis laten plaatsen. Zo’n vierhonderd medewerkers namen het afgelopen jaar deel aan het project.


Lees verder...

Zonnepanelen op uw dak? Check de Zonatlas


Denkt u erover om zonnepanelen op uw dak te leggen, maar wilt u eerst weten of uw dak daarvoor wel geschikt is? Kijk dan op de Zonatlas. Hier ziet u in één blik of de opbrengst van panelen op uw dak voldoende zal zijn.


Lees verder...

Afmelden voor deze nieuwsbrief? klik hier


S-hertogenbosch.nl

Categories: Local weekend away
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019