Energie voor bedrijven oktober 2013

5 years ago


Text only:

Deze website gebruikt 'cookies' om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Gaat u hier mee akkoord? Ja Nee
Energie voor Bedrijven

Nieuwsbrief


oktober 2013Alle nieuwsbrieven

Contact


Stadskantoor


Postbus 12345


5211 HH s-Hertogenbosch


(073) 615 51 55.meer...

"Ik ben iemand van denken én doen"


Van, door en voor het convenant. Zo omschrijft Hans Meulenbeld het liefst zijn taak. Sinds juni van dit jaar is hij Projectmanager Bosch Energieconvenant.


Lees verder...

Succesvol derde BEC-congresZeven nieuwe allianties, een uniek samenwerkingsverband tussen drie Bossche bedrijven en veel inspirerende ideeën. Het derde BEC-congres afgelopen juni op de HAS was een groot succes.


Lees verder...

De Groene Tour ‘s-Hertogenbosch


Goede voorbeelden om energie te besparen uit ’s-Hertogenbosch vindt u niet alleen in deze nieuwsbrief. Ook het Bossche Klimaatplein.com (een platform voor energieneutraal ondernemen) besteedt er aandacht aan. Rob van de Rijdt, initiatiefnemer van het Klimaatplein presenteert in een filmpje een aantal Bossche projecten die meewerken om de stad in 2050 energieneutraal te maken.


Lees verder...

Nieuw gebouw Hurks staat voor innovatie en duurzaamheidDuurzaamheid is zo vanzelfsprekend dat als je iets nieuws realiseert zoals ons bedrijfsgebouw hier, je er zoveel mogelijk aspecten van energiebesparing in moet betrekken.” Edith Brinkman-Snijder ontwikkelingsmanager bij Hurks vastgoedontwikkeling is best trots op de nieuwe huisvesting van Hurks bouw en Hurks vastgoedontwikkeling op De Brand in ‘s-Hertogenbosch. “Laat zien waar je voor staat, innovatie en duurzaamheid, dat is wat we met dit gebouw willen uitdragen.”


Lees verder...

Bijdrage voor duurzame energieprojecten


De gemeente ‘s-Hertogenbosch roept bedrijven op met voorstellen te komen voor duurzame energieprojecten. De gemeente heeft hiervoor financiële ondersteuning beschikbaar.


Lees verder...

Afmelden voor deze nieuwsbrief? klik hier


S-hertogenbosch.nl

Categories: Local weekend away
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019