Nieuwsbrief van 31-10-19 7:15:12
Online bekijken

Kies voor continue aanvoer van verse en frisse lucht

Whisper Air van Spirair Luchttechniek: ideaal voor renovatie

De WHISPER AIR is een decentrale warmteterugwinunit die een continue aanvoer van verse en frisse lucht garandeert, waardoor het CO2-niveau optimaal blijft en de vervuilde lucht goed wordt afgevoerd. Naast het minimale geluidsniveau zorgt de unit ook voor een gezonder klimaat...

Bano geeft vijf essentiële tips voor veilig douchen

Badkamers zijn vaak ingericht met een hoge bad- of douche instap, gladde badkamertegels en onvoldoende houvast. Veilig douchen is vooral voor oudere gebruikers van groot belang. Zij doen er verstandig aan om de huidige badkamer een metamorfose te geven, zodat ze de rest van hun leven veilig kunnen blijven douchen. Bano geeft vijf essentiële tips voor veilig douchen.

ATAG P-Serie blinkt uit in lage energiekosten en gebruiksgemak

De ATAG P-Serie is een energiezuinige CV-ketel voor de projectmatige markt voor warmte en warm water. De serie bestaat uit 6 combiketels waarvan er drie beschikken over de ATAG exclusieve Economizer; een extra warmtewisselaar die zorgt voor een nog lager energieverbruik op warm waterbereiding en een hogere wateropbrengst. Basis voor warmte en comfort.

Iedere renovatie verdient een warme vloer

MAGNUM levert diverse vloerverwarmingssystemen die uitermate geschikt zijn voor renovatieprojecten. Door de minimale installatiehoogte hoeft er geen freeswerk verricht te worden. Twee daarvan kunnen zelfs in de muur worden verwerkt.

Automatisch de beste binnenluchtkwaliteit met Renson Waves, ook bij renovatie

De ‘Waves’ biedt dé oplossing voor alle verbouwingen waar het niet mogelijk is om een centraal ventilatiesysteem te installeren. Voor de installatie van deze afvoerventilator is dan ook geen luchtkanalennet nodig.

Panelenbouw is een vak apart - NEN-EN-IEC 61439 nader verklaard

Dit boek besteedt aandacht aan de norm voor schakel- en verdeelsystemen, de NEN-EN-IEC 61439-serie. U leest wat de eisen in deze norm zijn en wat nu precies de achtergrond is van deze eisen. (Auteur: Ir. R.J. Ritsma)
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.