Goedemiddag John,

Je bent betrokken bij ons kennisnetwerk Energie+. Daarom volgt een hier een exclusieve uitnodiging.
Voor de provincie Noord-Brabant hebben wij het Energiefestival georganiseerd op 28 november in Gebouw 31 in Den Bosch. Dit festival is bedoeld voor medewerkers van gemeenten, corporaties, ketenpartners, welzijnsorganisaties, kennisinstellingen en marktpartijen die zich bezighouden met de energietransitie. Op 28 november sta jij als professional centraal en waar je tegenaan loopt in complexe samenwerkingen, met elkaar en met inwoners.
 
Wat het Energiefestival biedt
In de ochtend zoeken we plenair de spanning op en ervaar je hoe je juist energie krijgt van spanning en ongemak. Je begrijpt hoe je anderen daarin meeneemt en samen tot betere besluiten komt, met een groter draagvlak. Dat brengt niet alleen de energietransitie in beweging; ook jouw werkplezier krijgt een boost.
Het plenaire programma wordt verzorgd door Johan Simon (omgevingsmanager), Yvonne Zuidgeest (directeur-bestuurder Diverz), Ina Ahuis (auteur Betekenisvolle werkrelaties) en Ineke Hurkmans (oprichter Jump Movement). We maken een programma dat je inspireert, raakt en ontroert. Het middagprogramma is opgebouwd langs de grote uitdagingen rondom samenwerken, communicatie, wijkaanpakken, elektriciteit, besparing en warmte. 
 
Voorrang
Omdat ik je persoonlijk uitnodig, kun jij je al inschrijven op dinsdag 1 en woensdag 2 oktober op de website van de Energiewerkplaats Brabant www.energiewerkplaatsbrabant.nl Daar kun je alle deelsessie bekijken en een keuze opgeven. Ook lees je met welke inspirerende bedrijven en organisaties je op het netwerkplein in gesprek kunt gaan.
 
Vanaf 3 oktober kan iedereen zich inschrijven. Het aantal plaatsen is beperkt dus als je er graag bij bent, maak een notitie in je agenda om je (kosteloos) aan te melden voor een heel bijzondere dag. En om je eigen middagprogramma samen te stellen. Reacties zijn altijd welkom; je kunt me bellen of mailen. Heel graag tot de 28-ste in Den Bosch!
 
Hartelijke groet, ook namens gedeputeerde Bas Maes (Klimaat en Energie),
 
Evamarije Smit,
Programmeur Energiefestival Noord-Brabant

E.Smit@aeneas.nl 
06-16192662
Afmelden voor onze mailings?