Gawalo
Online versie
Een energieleverende woning zonder verwarming

Toen Joost Straat de kans kreeg om een eigen woning te bouwen hoefde hij niet lang na te denken. Het werd een energieleverende woning zonder verwarming. “Onze eigen lichaamswarmte is genoeg om de woning op temperatuur te houden.” Een sprookje?

Lees verder >
Minder gasverbruik door radiator-ventilator

Innoveren gaat niet altijd zonder slag of stoot, maar Pieter van der Ploeg van SpeedComfort is een doorzetter. Inmiddels ligt de radiator-ventilator bij de groothandel en bij bouwmarkten als Gamma en Praxis. 

Lees verder >
Ventilatiebox kiezen: gemak gaat boven geluid

Welke ventilatiebox voor woningen verkoopt u het meest? Met die vraag benaderden we leveranciers. Een duidelijke trend was moeilijk te ontdekken, maar John van de Weijer, e-commerce manager bij Ventilatieland, vertelt ons waarop installateurs en consumenten letten bij hun keuze.

Lees verder >
(advertorial)
Gawalo
Vloerverwarming voor renovatie
Door de totale opbouwhoogte van slechts 12mm is MAGNUM SlimFit een van de dunste systemen in zijn soort. Installatie is zowel mogelijk op de vloer als in de wand. Dit maakt MAGNUM SlimFit uitermate geschikt voor renovatieprojecten.
Gratis beursspecial Vakbeurs Energie nu beschikbaar

Van 8 tot en met 10 oktober 2019 vindt de vijftiende editie van de Vakbeurs Energie plaats in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Lees hier de gratis beursspecial.

Lees verder >
Ventilatievloerverwarming voorkomt tocht

Bij de ventilatievloerverwarming van Riho Climate Systems wordt de lucht onder de ventilatieplaat mechanisch ingeblazen. Directeur Jurgen Riethorst hoopt hiermee de bouw weer een beetje te verrijken.

Lees verder >
Meer nieuws
Partnernieuws
Thermografie voor HVAC-doeleinden

Elke cv- en warmtepompmonteur dient te beschikken over het juiste gereedschap voor het afstellen en onderhouden van HVAC-installaties. Hierbij hoort ook meetapparatuur.

Lees verder >
(advertorial)
Itho Daalderop
Bewezen de beste boilers
Al sinds 1930 hebben wij ervaring met warm water en zijn wij blijven innoveren. Hierdoor staan onze boilers al jaren voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Nu ook met 7 jaar garantie. Omdat uw klant niet zonder warm water kan, kiest u voor de boilers van Itho Daalderop.
Blog
Waarom storingen niet in één keer worden opgelost

In het ideale geval is na één bezoek een storing opgelost. Klant tevreden, marge goed. Helaas blijken in de praktijk herhaalbezoeken noodzakelijk. Het First Time Fix algoritme kan dat verbeteren.

Lees verder >
(advertorial)
Nieuw: Twister II
De Twister II is de meest compacte direct-gestookte RVS boiler. Het toestel heeft een hogere efficiëntie en is makkelijker te installeren in kleine ruimtes dan vergelijkbare producten.
Whitepaper
Waterdicht maken van de badkamer

Helaas ontstaan er nog steeds veel vochtproblemen door onvakkundige aanleg.

Lees verder >
(advertorial)
Bouwprojecten
Volg de bouwopgave
In de komende jaren verwachten we een explosieve vraag naar woningen, kantoren en wegen. De bouwopgave is enorm. 

Bouwberichten volgt álle (nieuwe) bouwprojecten.  Vind zélf relevante projecten op soort, locatie, budget of iets anders: alles kan. Inclusief contactgegevens van de installateur.

Topjobs
Werkvoorbereider
Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen b.v.
BIM Coördinator
Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen b.v.
Hoofd Veiligheidsdeskundige
Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen b.v.
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright