MIN DAG: 'Jeg vil bare høre, hvordan det går?'
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Se nyhedsbrevet i webversion
2775 header dagens energi 1280x300
Energiparker er første skridt på lang vej mod grønt mål
Veddum K%C3%A6r 1951 web foto JeppeCarlsen
Regeringen har efter en uddybende dialog med kommuner og udviklere og 17 energiparker er nu tættere på at blive realiseret. Det er godt med yderligere afklaring på energiparkerne, lyder det fra Green Power Denmark, der blandt andet glæder sig over, at man i nogle af energiparkerne giver mulighed for at stille vindmøller op i skove.
Læs mere


 

MIN DAG: 'Jeg vil bare høre, hvordan det går?'
Maiken Winkel Engstroem
Energibranchen beskæftiger cirka 100.000 personer. Green Power Denmark sætter fokus på de mennesker, der skaffer strøm i kontakten og får det hele til at virke - uanset om de arbejder på kontor eller i marken. Mød Maiken Winkel Engstrøm, der er manager hos Elnetselskabet N1.
Læs portræt

 

elcentral 245
12 millioner til grønne digitaliseringsprojekter
Tre projekter, der skal være med til at effektivisere energisystemet gennem digitalisering og sektorkobling, har netop modtaget tilsagn om støtte fra ELFORSK-programmet. De tre projekter får tilsammen et tilskud på knap 12 millioner kroner.
Læs mere hos ELFORSK

 

Dagens tal
115 mio. euro
Esbjerg Havn har fået et lån på 115 mio. euro af Den Europæiske Investeringsbank (EIB). Lånet gives dels til at gøre sejlrenden dybere, så havnen kan servicere NATO-skibe, og dels til atetablere en ny 57 hekar stor terminal, der kan servicere en voksende havvind-industri i Nordsøen.
Kilde: EIB

 

2603 citat
20 års handelserfaring og et fuldautomatisk algoritmisk set-up har gjort Danske Commodities til en førende aktør inden for optimering af vedvarende energi og fleksible energiaktiver. I dag lægger vi det første Power-to-X-anlæg til vores voksende portefølje.
DC HELLEOESTERGAARD 117 1600px
Helle Østergaard Kristiansen, CEO i Danske Commodities, der skal optimere European Energy og Mitsui & Co's Power-to-X-anlæg i Kassø, der har kurs mod at blive verdens største, når det går i drift senere i år.
Kilde: European Energy

 

 

 

Dagens priser
2627 todays prices systemprice lightgreen
Systempris – el
-
DKK/MWh
2610 todays prices vestdanmark lightgreen
Vestdanmark – el
-
DKK/MWh
2626 todays prices oestdanmark lightgreen
Østdanmark – el
-
DKK/MWh
2624 todays prices gasprice lightgreen
Gaspris
3,26
DKK/m3
2625 todays prices co2price lightgreen
CO2-pris
67,42
EURO/ton
Alle elpriser er dagsgennemsnittet af spotpriser i DKK/MWh
Gas- og CO2-pris er intraday priser fra foregående handelsdag
Kilde: Nord Pool (el) | Kilde: EEX (gas) | Kilde: EEX (CO2)

 

Du modtager dette nyhedsbrev, fordi du enten har tilmeldt dig via greenpowerdenmark.dk eller direkte har bedt om at komme på listen.
Afmeld nyhedsbrevet
Se oversigt over Green Power Denmarks nyhedsbreve
Læs persondatapolitik
© Green Power Denmark 2024
2617 footer linkedin icon 2619 footer twitter icon 2618 footer mail icon