Nieuwsbrief
woensdag 6 december 2017
   

Engie Services nog steeds koploper Cobouw50

Engie Services Nederland voert ook dit jaar weer de top 20 aan van de installatiebedrijven in de Cobouw50. Deze lijst geeft een overzicht van de grootste bouw- en installatiebedrijven van Nederland, gerangschikt naar jaaromzet.

Lees verder

Hoe verduurzaam je jaren’60 woningen?

Welke installatie voor de verwarming van de bestaande bouw is het meest duurzaam? Dat onderzoeken woningcorporatie deltaWonen en aannemer Trebbe in samenwerking met installatiebedrijf Loohuis in de Energieproeftuin in Zwolle.

Lees verder

Warmtepompsysteem met boilers voor hoogbouw

Itho Daalderop heeft samen met Klimaatgarant het Multiboiler warmtepompsysteem voor hoogbouw ontwikkeld. Volgens de leverancier zorgt het systeem voor een eerlijke en lagere energierekening voor bewoners van appartementen.

Lees verder
Advertorial

Welke kansen biedt de Omgevingswet?

Bestemmingsplannen, bouwvergunningen en milieuvergunningen worden verleden tijd. Maar liefst 26 wetten gaan op in één regeling: de Omgevingswet. Welke kansen biedt dit voor de installatiesector? Zorg dat uw medewerkers de juiste kennis hebben en profiteer.

Lees meer: Omgevingswet biedt kansen voor installatiesector…

Van Dorp neemt Aircoheat en Koudetechniek Holland over

Technisch dienstverlener Van Dorp gaat Aircoheat B.V. en Koudetechniek Holland B.V. uit Woerden overnemen.

Lees verder

Unica koerst op snelle groei en veelzijdigheid

Technisch dienstverlener Unica wil de komende jaren groeien van ruim 2.200 naar minimaal 2.800 medewerkers met een omzetniveau van ongeveer 500 miljoen euro.

Lees verder

Meer nieuws

Nieuw CLV-systeem voorkomt storingen in cv-ketels >>
Meer keuzevrijheid hr-ketel door nieuw CLV-systeem >>
In drie stappen naar BIM >>
Praktijkcursus energieneutraal bouwen en installeren >>
Ideale badkamerindeling in kaart gebracht >>
Bekijk al het nieuws

Partnernieuws

Logistieke en technische ondersteuning bij CLV-renovatie

Een complexe CLV-renovatie bij een appartementencomplex in Wageningen werd in uitvoering een geoliede machine. De sleutel: een gedegen voorbereiding. Steennis Service & Installatietechniek schakelde groothandel Rensa en leverancier Ubbink in voor logistieke en technische ondersteuning.

Lees verder

‘Een verbeterd bouwproces met minimale clashes en faalkosten’

Aan de Amsterdamse Zuidas wordt de laatste hand gelegd aan ‘The New Atrium’, een ingrijpend renovatie- en nieuwbouwproject waarbij het bestaande Atriumgebouw uit 1976 gefaseerd wordt gerenoveerd en uitgebreid. 

Lees verder
Advertorial

Blijf scherp met VSK

Ons vak wordt steeds slimmer. Ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Rustig achterover leunen met de gedachte ‘het zal mijn tijd wel duren’ is er niet meer bij. Dus… blijf scherp met VSK. Dé vakbeurs voor verwarming, sanitair, klimaatbeheersing en koudetechniek. Kom 6 – 9 februari naar de Jaarbeurs in Utrecht.

Regel hier gratis toegang!
Advertorial

Buitengewone binnenprestaties met de HP-S

Itho Daalderop brengt onder de naam HP-S twee nieuwe warmtepompen uit, gericht op woningen met een wat hogere energiebehoefte. De HP-S verzorgt op een duurzame manier de verwarming, koeling en het warme tapwater en is zowel in een all-electric als in een hybride opstelling te plaatsen. Met maar liefst zeven jaar garantie en tot € 2.150,- subsidie, is de HP-S een zekere en comfortabele investeri...

Lees meer

Whitepaper

Aan de slag met BIM in 3 stappen

Een spoedcursus Revit zet geen zoden aan de dijk. Wil je volwaardig meedraaien en optimale resultaten behalen, dan zal een bedrijf er de hele organisatie en werkwijze op moeten aanpassen.

Lees verder

Vacatures

Ben jij een proactieve techneut met een passi... >>
Lamson Group is een innovatieve technisch die... >>
Als storingmonteur bij Vistaprint ben je net ... >>
Bekijk hier alle installatie-banen
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.

Voorwaarden | Privacy statement