1 maart 2023
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
Tipsmail feb
image
Zonne-energieleverancier Enie.nl verandert naam naar Soly
De Nederlandse zonne-energieleverancier Enie.nl wil dit jaar uitbreiden naar een vijfde land. Per 1 maart gaat het bedrijf verder onder de naam Soly. De omzet van het bedrijf zal naar verwachting keer vier toenemen naar 100 miljoen euro.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Nieuw bureau Happiness: 'Start-up-mentaliteit met achterdeurtje in de garage'
Bakken ervaring staan aan de basis van het nieuwe bureau Happiness aan de Haarlemmerweg in Amsterdam. Happiness is een hub van Happiness Anywhere. In gesprek met de vier oprichters/aandeelhouders Daan de Raaf, Iris Minnema, Nik Sluijs en Joey Boeters.
lees verder
twitter facebook linkedin
Gratis webinar Comarch Consument wil niet alleen beloond worden voor transacties maar ook voor bepaa
[advertorial] Op 14 maart 2023 organiseert Comarch een gratis Engelstalig webinar over hoe je je als merkeigenaar met het juiste loyaliteitsprogramma kunt onderscheiden van de concurrentie. Een aantal experts gaat daarbij in op de uitkomsten van een uitgebreid onderzoek naar consumenten en merkloyaliteit.
image
Thirsty Film schiet IWC commercial met Gisele Bündchen
Onder Nederlandse regie is de nieuwe internationale commercial voor IWC Schaffhausen geschoten. Wij vroegen 'director' Nina Aaldering naar haar ervaringen en tonen het resultaat. 'Het was fantastisch om met la Bündchen te werken.'
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Extra aandacht voor preventie darmkanker in maart
Maart is internationaal uitgeroepen tot darmkankermaand. Daarom vraagt de Maag Lever Darm Stichting deze maand extra aandacht voor darmkanker en de 7 signalen van darmkanker een van de meest voorkomende kankersoorten. Elke dag krijgen 33 mensen in Nederland de diagnose darmkanker.
lees verder
twitter facebook linkedin
Eerste keynote bekend!
[advertorial] We zijn druk bezig met het vullen van het geweldige programma en kunnen de naam van onze openingskeynote met jullie delen. Niemand minder van Joeri Van den Bergh, partner & future consumer expert bij Insites Consulting, zal de dag openen. Hij zal aan de hand van nieuwe onderzoeksgegevens over Nederlandse jongeren ingaan op het vinden van de connectie tussen bedrijven en the Next Generation. Kom deze sessie, en nog vele anderen, bijwonen en bestel nu je ticket!
image
'Geen moment te verliezen voor Nederlandse retail'
Met een verdubbeling van het aantal webwinkels in drie jaar tijd, een stijging van het aantal fysieke winkels en een economische situatie waarin de consument de hand op de knip houdt en het klantritme is veranderd van een geplande, bewuste actie naar continu en onbewust winkelen, staat de retail in Nederland voor grote uitdagingen.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Gouden Gids terug in digitale vorm
De Gouden Gids is terug van weggeweest, dit keer digitaal. Youvia, het moederbedrijf van de Gouden Gids dat werkt voor en met MKB-ers heeft de gids nieuw leven ingeblazen in de vorm van een digitaal platform.
lees verder
twitter facebook linkedin
[TIP] Gratis Whitepapers
[advertorial] Deze maand kunnen we jou wederom een reeks leerzame whitepapers geheel gratis aanbieden. Kom alles te weten over de beste AI-oplossingen, personalisatietrends, emailmarketing en nog veel meer!
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.