Niet goed leesbaar? Bekijk webversie
 
We Are Pregnant

 
Naar website

Wat gaat het tof worden!

Overspoeld door de leukste reacties, enthousiaste deelnemers en de tofste partijen kunnen we eigenlijk niet meer wachten tot het zover is; We Are Pregnant op 3, 4 en 5 november in de Werkspoorkathedraal in Utrecht! Het gaat echt n groot babyfeest worden.

Benieuwd wie je er allemaal tegenkomt? Klik op onderstaande link. En het leuke is; wekelijks komen er nieuwe, toffe deelnemers bij!

Meer informatie


 

Don't miss it!

Vind jij dat je met jouw product ook niet kan ontbreken op het tofste babyevent van het jaar? We hebben nog enkele plaatsen beschikbaar... Neem contact met ons op en we geven je graag meer info. Wie weet ben jij dan straks ook onderdeel van het feest!

Meer informatie


Meer informatie
 
We Are Pregnant

Good vibes, summervibes

Tijdens We Are Pregnant natuurlijk alleen maar 'good vibes'... Laat je onderdompelen in de babywereld en alles daaromheen. Volg workshops, meet the bloggers & vloggers, neem plaats in de Prnatal Living voor interessante presentaties en masterclasses en geniet van al het lekkers van de trendy foodtrucks. Dat dus in november, maar nu eerst genieten van de zomer... Enjoy the summervibes!

We Are Pregnant


 

Blijf op de hoogte van alle toffe nieuwtjes en volg ons op

Instagram     Facebook


Geen informatie meer ontvangen over We Are Pregnant? Je kunt je hier afmelden.
Deze nieuwsbrief wordt verzonden vanuit JES Organisatie & Advies bv