27 juli 2018
Online versie
Twinkle
image
image
Enorme winstgroei voor Amazon
[Nieuws] Amazon heeft in het tweede kwartaal van dit jaar 2,5 miljard dollar winst geboekt. Dat is veel meer dan de 197 miljoen dollar winst in dezelfde periode vorig jaar.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Zalando opent premiumshop in chique deel Berlijn
[Nieuws] Zalando opent morgen de deuren van zijn eerste premiumshop 'Zalando Beauty Station' in Mitte, een chique wijk van de Duitse hoofdstad Berlijn.
twitter facebook linkedin
lees verder
Een visie op digitale transformatie binnen de financiële dienstverlening
[Advertorial] Consumentengedrag en ingrijpende technologische veranderingen dwingen FSI-organisaties een nog nooit beleefde digitale transformatie te ondergaan. In deze white paper biedt Sitecore unieke perspectieven op wat de belangrijkste overwegingen en trends zijn die financiële dienstverleners in het oog moeten houden bij hun technologische investeringen.
image
image
Hema en franchisers moeten om de tafel
[Opinie] De Hema heeft een conflict met franchisenemers over de verdeling van online inkomsten, een strijd die voorlopig beslist is in het voordeel van de laatsten.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Duitse e-commerce goed voor 85 miljard euro
[Nieuws] Duitse e-tailers hebben vorig jaar voor zo'n 85 miljard euro aan artikelen verkocht. Dat is ongeveer 9,5 procent meer dan de 78 miljard van 2016.
twitter facebook linkedin
lees verder
Vijf praktische tips voor succesvolle e-mailmarketing campagnes.
[Advertorial] E-mailmarketing is een veel gebruikt onderdeel van online marketing en voor veel marketeers nog steeds het meest verkozen kanaal. Logisch, want met e-mailmarketing kun je effectief communiceren met jouw doelgroep. Download het whitepaper met 5 praktische tips voor succesvolle e-mailmarketing campagnes.
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.