Beste lezer,

Om de digitale revolutie kan niemand heen. Maar wat betekent digitaal werken voor de accountant? Hoe staan accountants- en administratiekantoren ervoor op ICT-gebied? Zijn accountants efficiënter gaan werken t.o.v. vijf jaar geleden? En van welke softwareaanbieders wordt gebruik gemaakt voor welke diensten? Vul de enquête in en maak kans op een gratis ticket voor de AV-dag van 2021.

Accountants werken sinds jaar en dag met digitale middelen. Maar welke tools voorzien in de behoefte van accountants- en administratiekantoren? En heeft corona de digitalisering versneld? Hoe verhouden zich de prijzen van applicaties tot de kwaliteit en de gebruikservaring?

Accountancy Vanmorgen wil de onderliggende trends in ICT & kantoor in kaart brengen. Graag vragen we daarom 10 minuten van uw tijd om een aantal vragen en stellingen te beantwoorden over ICT & kantoor. De resultaten geven inzicht in het digitale sentiment in de accountancymarkt en in de trends en ontwikkelingen in de branche. Interessant voor u om te lezen en om misschien eens met collega’s of branchegenoten over te discussiëren.


Klik hier om de enquête te starten.

U kunt de enquête anoniem invullen. De eerste vragen zijn van algemene aard en stellen wij elk jaar om zo kruisverbanden te kunnen maken. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben naar aanleiding van de enquête, dan horen wij dat uiteraard graag van u.

Onder de deelnemers aan deze enquête worden tien gratis toegangskaartjes voor de AV-dag van 2021 verloot.


Alvast hartelijk bedankt voor de medewerking!

Met vriendelijke groet namens de AV redactie, 

Wilbert Geijtenbeek
Hoofdredacteur Accountancy Vanmorgen

Postadres:                   Bezoekadres:
Parallelweg 25            Keulenstraat 16
7213 VT Gorssel         Deventer

E
 
redactie@uitgeversvanmorgen.nl
I  www.accountancyvanmorgen.nl

Klik hier om je voorkeuren aan te passen voor de nieuwsbrieven van Accountancy Vanmorgen.