Nyhedsbrev

Varde
Bestil Salgstjek

Boligfesten fortsætter i 2021 - skal du sælge?

 
 

Alt tyder på, at sidste års boligfest fortsætter langt ind i 2021. Den store efterspørgsel vil fortsat presse salgspriserne op til fordel for boligejerne, der dermed kan få mere for deres bolig, når de sælger. Overvejer du, om det er det rigtige tidspunkt at sætte til salg, så bestil et uforpligtende Salgstjek, og hør mere.

Vind 10.000 kr. til byggemarked
Bestiller du et gratis Salgstjek inden den 28. februar 2021, er du samtidig med i konkurrencen om et gavekort på 10.000 kr. til et valgfrit byggemarked nær dig.

Se mere

2021 bliver nyt historisk år for boligmarkedet

 
 

Efter et år hvor boligsalget i Danmark slog alle rekorder, forventer EDC, at markedet i første del af 2021 vil fortsætte med historisk høje salgstal, mens det forventes afdæmpet hen over sommeren. Der vil desuden fortsat være pres på priserne i opadgående retning som følge af den høje efterspørgsel.

Se mere

Uhørt højt boligsalg i december

 
 

Med 45 pct. flere solgte boliger i december i forhold til samme måned sidste år rundede 2020 af med en tyk understregning af et helt exceptionelt år på boligmarkedet.

Top 6: De mest populære historier i 2020

 
 

Hvad optager egentlig læserne af EDC's nyhedsbrev mest? Vi har set nærmere på, hvilke artikler der har fået mest opmærksomhed i løbet af 2020.
De 6 mest læste artikler i 2020 er:

1. Lyntricks til afkalkning af badeværelset
2. 10 planter, der holder myggen væk
3. Fortsatte det rekordstore boligsalg også i juli?
4. 10 tips til en nem flytning
5. 5 typiske fejl, vi begår, når vi indretter køkken
6. Boligmarkedet: Sådan bliver 2020

Det er altså både interessen for boligmarkedet, men også vores tips og tricks, der har optaget læserne i 2020. Rigtig godt nytår!

Få et kvikestimat

Er du nysgerrig på, hvad din bolig er værd?

 
 

Vidste du, at du kan få din bolig vurderet online? Med et kvikestimat får du hurtigt og nemt en anslået salgsværdi af din bolig som mægleren udarbejder i butikken ud fra sit indgående kendskab til lokalområdet, offentligt tilgængelige oplysninger og dine indtastninger. Så kan I altid lave en aftale om at mødes senere for en mere grundig gennemgang af din bolig.

Tilmeld køberkartotek

Én tilmelding er nok

 
 

Når du er tilmeldt vores landsdækkende køberkartotek, får du løbende besked om boliger, der matcher dine ønsker. Du får også besked om de såkaldte diskretsager. Det er boliger, der ikke er til salg på nettet, og hvor der ikke skiltes med, at den er til salg. Køberkartoteket dækker alle boliger - også dem, der er til salg hos andre mæglere. Det er smart, for så behøver du kun at være tilmeldt ét sted.

Hvilken type bolig bor du i?
Villa/rækkehus
Ejerlejlighed
Andelsbolig
Leje
Andet
Ønsker ikke at svare

Er dine informationer opdaterede?

 
 

John Do
Adresse: John Do, 6800 Varde
Telefon: 12345678
Mobil:
E-mail: newsletter@newslettercollector.com

Senest solgte boliger i Varde

 
 

Vi har samlet et udvalg af de senest solgte boliger i Varde. Skal vi også sælge din? Eller er du bare nysgerrig på, hvad den er værd? Så start med et gratis og uforpligtende Salgstjek.

 
Tilpassede nyheder
Vi tilpasser indholdet i vores nyhedsbreve efter dine interesser. Alt du skal gøre er at klikke her, og angive dine præferencer for indhold - så tilpasser vi indholdet til dig.

Din lokale ejendomsmægler

EDC Varde, Torvet 4, 6800 Varde, Telefon 75221933


Henrik Sylvestersen

Henrik Sylvestersen

Ejendomsmægler/valuar

Telefon: 76767654

Mobil:

E-mail: hsy@edc.dk

EDC Varde
Besøg EDC Varde
 
Kundeanbefaling
4.5stjerner      9.3 ud af 10      32 besvarelser
Vi stræber altid efter at gøre vores kunder tilfredse, og vores fokus har givet gode resultater. Derfor vil vi meget gerne høre fra dig, hvis der er noget, vi kan gøre bedre.