Nyhedsbrev fra EDC

Bestil Salgstjek

Er din bolig mere værd, end du tror?

 
 

Tænk, hvis din bolig er mere værd, end du tror, og det er nu, den nye drømmebolig er inden for rækkevidde? Måske vil du gerne bo tættere på din nye chef, måske bor børnene ikke længere på deres værelser, eller måske er græsset bare grønnere et andet sted. Med et gratis Salgstjek kan du få en præcis vurdering af din bolig - helt uforpligtende.

Vind en iPad mini 2
Bestiller du et gratis Salgstjek inden den 31. maj 2017, deltager du i konkurrencen om en iPad mini Wi-Fi 32 GB 2 til en værdi af 2.299 kr.

Læs mere

Ti danske kommuner forbeholdt millionærer

 
 

Kun tre kommuner i hovedstadsområdet har huse for gennemsnitsfamilien.

En ny analyse fra EDC viser, at huspriserne i 10 kommuner nu har nået et niveau, hvor man som boligkøber uden opsparing udover udbetalingen skal tjene mere end 1 mio. kroner om året, hvis man vil købe et ganske almindeligt parcelhus.

Mors dreng indførte mors dag i Danmark

 
 

Mors dag blev opfundet i USA i 1872, og traditionen kan spores helt tilbage til 1600-tallets England, hvor de, der gjorde tjeneste uden for hjemmet, fik fri for at besøge deres mor på 'Mothering Sunday'.

Mors dag kom til Danmark i 1929 med krigsveteranen Christian Svenningsen, der havde kæmpet som soldat i USA's hær i 1. verdenskrig. Han fik øgenavnet 'mors dreng' - men det tog han nu som et kompliment.

Mors dag bliver afholdt den anden søndag i maj og falder i år på søndag den 14. maj.

Aftal møde med Sydbank

Få friske øjne på din boligøkonomi

 
 

En god bankforbindelse kan være en altafgørende hjælp, når du vil føre drømme ud i livet. EDC samarbejder med Sydbank, som tilbyder dig rådgivning om de mange finansieringsmuligheder, hvis du skal videre i ny ejerbolig.

Tilmeld køberkatotek

Lad os lede efter din drømmebolig for dig

 
 

Med en søgerprofil i vores landsdækkende køberkartotek er du godt på vej til at finde din næste drømmebolig. Du får automatisk tilsendt nye boliger, der matcher dine ønsker - ikke kun boliger til salg hos EDC, men også fra landets øvrige ejendomsmæglere. Så kan du nemt holde dig ajour med nye boligtilbud fra alle landets ejendomsmæglere.

Flere muligheder med EDC

 
 
Læs mere

Via vores samarbejdspartner Gjensidige Forsikring kan vi tilbyde dig en række attraktive forsikringer, så du er godt dækket, når uheldet er ude.

Læs mere

Skal du leje en feriebolig, eller er du interesseret i mulighederne for at udleje dit sommerhus? Se hvad Feriepartner Danmark kan gøre for dig.

Er dine informationer opdaterede?

 
 

John Do
Adresse: John Do, 6800 Varde
Telefon: 12345678
Mobil:
E-mail: newsletter@newslettercollector.com

Senest solgte boliger i Varde

 
 
Varde Landevej 57
Lundvej 105C
Troldhøjvænget 11
Møllevej 8C
Karinevej 24

Din lokale ejendomsmægler

EDC Varde, Torvet 4, 6800 Varde, Telefon 75221933


Henrik Sylvestersen

Henrik Sylvestersen

Ejendomsmægler/valuar MDE

Telefon: 76767654

Mobil:

E-mail: hsy@edc.dk

EDC Varde
Besøg EDC Varde
 
Kundeanbefaling
5stjerner      9.7 ud af 10      88 besvarelser
Vi stræber altid efter at gøre vores kunder tilfredse, og vores fokus har givet gode resultater. Derfor vil vi meget gerne høre fra dig, hvis der er noget, vi kan gøre bedre.