Nyhedsbrev

Varde
Bestil Salgstjek

Er din bolig mere værd, end du tror?

 
 

Boligmarkedet er i fremgang, og det kan have betydning for din salgspris. Måske er det på tide at få et Salgstjek, så du ved, hvad du har at handle med? Bestiller du et gratis Salgstjek inden den 1. juni 2018, deltager du i konkurrencen om 4 gavekort på 2.000 kr. til Gavekortet.dk.

Se hvornår

Hvornår sælges der flest boliger i Danmark?

 
 

En opgørelse over alle EDC’s bolighandler de seneste 17 år viser, hvornår der sælges flest boliger i Danmark - og hvornår der sælges færrest.

Se mere

Hent kompost på genbrugspladsen - kvit og frit

 
 

Det er forår og gang i krukkerne, højbedene og køkkenhaven. Er du et ivrigt havemenneske, kan du ende med at skulle bruge en hel del jord. Et godt tip er at slå vejen forbi den lokale genbrugsplads, for rigtig mange genbrugspladser har gratis kompost, som haveejere bare kan hente - kvit og frit.

Deltag her

Vind en elcykel

 
 

Gennem EDC har du nu mulighed for at deltage i en konkurrence hos Vores Villa om en elcykel fra SCO. Elcyklen har en værdi af 12.499 kr.

Flere muligheder med EDC

 
 
Læs mere

Via vores samarbejdspartner Gjensidige Forsikring kan vi tilbyde dig en række attraktive forsikringer, så du er godt dækket, når uheldet er ude.

Læs mere

Skal du leje en feriebolig, eller er du interesseret i mulighederne for at udleje dit sommerhus? Se hvad Feriepartner Danmark kan gøre for dig.

Er dine informationer opdaterede?

 
 

John Do
Adresse: John Do, 6800 Varde
Telefon: 12345678
Mobil:
E-mail: newsletter@newslettercollector.com

Nyeste boliger i Varde

 
 

Din lokale ejendomsmægler

EDC Varde, Torvet 4, 6800 Varde, Telefon 75221933


Henrik Sylvestersen

Henrik Sylvestersen

Ejendomsmægler/valuar MDE

Telefon: 76767654

Mobil:

E-mail: hsy@edc.dk

EDC Varde
Besøg EDC Varde
 
Kundeanbefaling
5stjerner      9.8 ud af 10      75 besvarelser
Vi stræber altid efter at gøre vores kunder tilfredse, og vores fokus har givet gode resultater. Derfor vil vi meget gerne høre fra dig, hvis der er noget, vi kan gøre bedre.