Nyhedsbrev

Varde
Bestil Salgstjek

Er din bolig steget i værdi?

 
 

Uanset om du er nysgerrig eller overvejer at sælge, kan du få svar på, hvad din bolig er værd med en uforpligtende vurdering. Lige nu er salget af boliger eksploderet hos EDC med de højeste salgspriser i 10 år, og efterspørgslen fra køberne er massiv. Derfor et det et godt tidspunkt at rykke, hvis du går med salgstanker.

Vind iPhone 11
Bestiller du et uforpligtende Salgstjek inden den 20. december 2020, deltager du i konkurrencen om en iPhone 11 til en værdi af 6.799 kr.

Få 4 tips til at forny dit hjem

Guide: Skab nyt liv i hjemmet

 
 

Forandring fryder som bekendt, og med nogle få simple virkemidler kan du nemt give dit hjem et frisk pust. Her får du 4 simple tips til, hvordan du nemt kan få dit hjem til at føles nyt og indbydende.

Se mere

Vi gør en ekstra indsats

 
 

Vi ved, at det er en stor beslutning at handle bolig. EDC er uafhængig af din bank. Som den eneste store mæglerkæde i Danmark, der ikke er ejet af en bank eller realkredit, varetager vi kun dine interesser. Det er din garanti for en god og professionel bolighandel.

Vi gør vores bedste hver dag for at hjælpe dig godt videre, når du skal købe eller sælge bolig. Vi gør os med andre ord umage, og vi kender værdien af at gøre en ekstra indsats - for vi gør det hver dag.

Få et kvikestimat

Få overblik over din boligs værdi

 
 

Vidste du, at du kan få din bolig vurderet online? Med et kvikestimat får du hurtigt og nemt en anslået værdi af din bolig baseret på ganske få oplysninger, som du indtaster, når du bestiller. Herefter får du et kvikestimat, som mægleren udarbejder i butikken ud fra sit indgående kendskab til lokalområdet, offentligt tilgængelige oplysninger og dine indtastninger.

Deltag i julekalender

Deltag i EDC's julekalender, og vind flotte præmier

 
 

I december kan du være med i vores store julekalender og vinde flotte præmier hver uge. Hvert rigtigt svar i quizzen giver et lod i puljen om ugens præmie - og samtidig får du også et lod i puljen om hovedpræmien: en iPad 10,2" (2020) til en værdi af 2.799 kr.

Hvilken type bolig bor du i?
Villa/rækkehus
Ejerlejlighed
Andelsbolig
Leje
Andet
Ønsker ikke at svare
Se listen

6 tricks til bedre akustik i hjemmet

 
 

Flere og flere boligejere har problemer med dårlig akustik i hjemmet. Men hvad skyldes dårlig akustik helt præcist, og hvordan løser vi problemet?

Tilmeld køberkartotek

Én tilmelding er nok

 
 

Når du er tilmeldt vores landsdækkende køberkartotek, får du løbende besked om boliger, der matcher dine ønsker. Du får også besked om de såkaldte diskretsager. Det er boliger, der ikke er til salg på nettet, og hvor der ikke skiltes med, at den er til salg. Køberkartoteket dækker alle boliger - også dem, der er til salg hos andre mæglere. Det er smart, for så behøver du kun at være tilmeldt ét sted.

Er dine informationer opdaterede?

 
 

John Do
Adresse: John Do, 6800 Varde
Telefon: 12345678
Mobil:
E-mail: newsletter@newslettercollector.com

Udvalgte boliger i Varde

 
 

Vi har samlet et udvalg af de nyeste boliger til salg i Varde. På edc.dk kan du se alle boliger, der er til salg i hele landet – også boliger, der er til salg hos andre mæglere.

 
Tilpassede nyheder
Vi tilpasser indholdet i vores nyhedsbreve efter dine interesser. Alt du skal gøre er at klikke her, og angive dine præferencer for indhold - så tilpasser vi indholdet til dig.

Din lokale ejendomsmægler

EDC Varde, Torvet 4, 6800 Varde, Telefon 75221933


Henrik Sylvestersen

Henrik Sylvestersen

Ejendomsmægler/valuar

Telefon: 76767654

Mobil:

E-mail: hsy@edc.dk

EDC Varde
Besøg EDC Varde
 
Kundeanbefaling
4.5stjerner      9.4 ud af 10      32 besvarelser
Vi stræber altid efter at gøre vores kunder tilfredse, og vores fokus har givet gode resultater. Derfor vil vi meget gerne høre fra dig, hvis der er noget, vi kan gøre bedre.