Skal du opgradere dit B&O produkt til en nyere version? Eller måske købe dit allerførste? Vær forberedt til Bang & Olufsen Friday og gør et godt køb.
View this email in your browser
Husk at klikke på "Hent billeder" - Så bliver oplevelsen meget bedre 😉
Hej 

Bang & Olufsen Friday er lige om hjørnet, og vi lover, at vi ligesom de forgange år byder på specielle priser på udvalgte Bang & Olufsen produkter. Men inden vi kommer dertil, vil jeg gerne spørge dig om noget...

Kender du også følelsen af at fare vild i den teknologiske jungle? Teknologien buldrer derudad med 220 km/t og det er svært at følge med i hvilken Bluetooth version der er den nyeste og hvad funktioner som ANC, Apple Fast Pair, IP-certificeringer, Active Room Compensation, osv. tilbyder.

Jeg lover dig, at hvis du gør, er du IKKE alene. Vores mest besøgte sider er vores såkaldte "Versus" blogindlæg. Det er her vi sammenligner vores nyeste produkter med tidligere eller lignende modeller. Vi sammenligner designet, lyden, funktionerne, prisen, og meget mere. Hver måned bliver vores blogindlæg læst af flere hundrede besøgende. 

Alene i 2021 har vi lanceret 6 nye produkter! Og det var vel at mærke fra februar til maj - altså indenfor kun 4 måneder. Nogen af dem er opdaterede og bedre versioner af ældre produkter og andre er helt nye medlemmer i Bang & Olufsen Familien. Til hvert produkt har vi lavet et "Versus" blogindlæg, så du kan blive klog på alle de nye og spændende funktioner de nye produkter tilbyder.
Er du i tvivl om du skal opgradere dit Bang & Olufsen produkt?
Måske du går og overvejer at opgradere dine Bang & Olufsen hovedtelefoner eller købe en ekstra multiroom højttaler til køkkenet. Så vil jeg anbefale dig at læse vores "Versus" blogindlæg, som forhåbentlig kan hjælpe dig med at få et overblik over alle de nye spændende funktioner. Blot klik på det ønskede produkt her nedenfor:

Trådløse øretelefoner med adaptive støjreduktion

APRIL 2021 - BEOPLAY EQ
Slanke, trådløse in-ear-høretelefoner med præcis, kraftfuld lyd og en sikker pasform. En imponerende aktive støjreduktion og Transparency Mode, stilfuldt ladeetui med yderligere to opladninger, hvilket bringer den samlede afspilningstid op på 20 timer.

Slank form
– Passer ind overalt

APRIL 2021 - BEOSOUND EMERGE
Kombinationen af design, lyd, intelligente funktioner og håndværk gør Beosound Emerge til den perfekte tilføjelse, der på en elegant måde udvider lyd- oplevelsen til ethvert rum i dit hjem. Streaming via AirPlay2 (multiroom), Chromecast og Bluetooth samt mulighed for stereoparring mellem to højttalere.

Vandtæt bærbar Bluetooth højttaler

MAJ 2021: BEOSOUND EXPLORE
Den ultimative udendørs højttaler med ekstrem robust konstruktion, klassens bedste lyd og førende batterilevetid. Fuldt certificeret støvtæt og vandtæt, stereolyd ved parring med andre Beosound Explore enheder og meget mere.

Komfortable hovedtelefoner med ANC

MARTS 2021 - BEOPLAY HX
Videreudviklingen af Bang & Olufsens mest solgte hovedtelefoner til dato. Elegante ANC-hovedtelefoner med præcis, fordybende lyd og imponerende ANC. Beoplay HX er lavet af holdbare, behagelige materialer, og har en imponerende batteritid på op til 35 timer.

En bærbar Wi-Fi-højttaler med stor fleksibilitet

FEBRUAR 2021 - BEOSOUND LEVEL
Beosound Level er vores mest alsidige, helt trådløse batteridrevne hjemmehøjttaler, der leverer en enestående lytteoplevelse hvor end du er. Stor fleksibilitet med tre placeringsmuligheder, streaming via AirPlay2 (multiroom), Chromecast og Bluetooth, mulighed for stereoparring mellem to højttalere, og meget mere.

Premium hovedtelefoner udviklet til gaming

MARTS 2021 - BEOPLAY PORTAL
Beoplay Portal er pakket til randen med dedikerede spilfunktioner og solid forbindelse til trådløs gaming. Dolby Atmos til hovedtelefoner for virtuel surround sound giver en medrivende og præcis spiloplevelse på Xbox og PC.
Jeg håber, du kan bruge denne mail som inspiration, og at du vil læse om vores 6 nye produkter vi har lanceret i 2021. Måske et af dem skal være dit næste Bang & Olufsen produkt... til en god pris 🤗

På gensyn i din indbakke allerede i morgen, når du får først adgang til årets Bang & Olufsen Friday!
- Stay Tuned!

Jeg ønsker dig en rigtig dejlig dag 🌟
De bedste hilsner Julie

FORSENDELSE MED GLS / UPS
Afsendelse af pakker sker indenfor 1-3 hverdage. Så snart din ordre er pakket og afhentet af vores fragtfirma, vil du modtage en mail med track & trace nummer, så du kan følge din forsendelse hele vejen fra pakkecentralen til dig. Til info kan vi fortælle, at vi sidste år, leverede 96% af alle lagerførte webordre indenfor 3 hverdage – altså senest om onsdagen.

AFHENTNING I BUTIK PÅ FREDERIKSBERG
Vi lytter til jer og gentager succesen fra sidste år! Igen i år tilbyder vi, at du allerede kan afhente din webordre i weekenden, hvor vi holder åbent kun for afhentning af webordre i vores butik på Frederiksberg:
Søndag den 28. november mellem kl. 12.00 – 16.00
HUSK: Vi sender en e-mail, når dine varer er klar til afhentning. Så slipper du for at gå forgæves.

RETUR- OG BYTTEREGLER
Vi giver naturligvis 30 dages fuld returret iflg. vores web betingelser. Herefter tilbyder vi at bytte til andre varianter/farver t.o.m. lørdag den 8. januar 2022, så du trygt kan købe dine julegaver hos os allerede nu. Som autoriseret Bang & Olufsen forhandler tilbyder vi min. 2 års garanti med online Return Service, hvor UPS henter produktet hjemme hos dig og sender det til reparation.

ÅRETS LODTRÆKNING
Vi udlodder selvfølgelig igen i år et af vores mest populære produkter til alle handlende på
Bang & Olufsen Friday. Når du handler på 
bcopenhagen.dk eller i vores butik på Frederiksberg er du automatisk med i lodtrækningen om en Beosound Level i Gold Tone (værdi 10.900,- kr.).

 
ØNSKER DU IKKE AT MODTAGE VORES BANG & OLUFSEN FRIDAY NYHEDER,
KAN DU NEMT OG BEKVEMT FRAMELDE DIG DEM LIGE HER:
Website
Email
Instagram
Copyright © 2021 BCOPENHAGEN, All rights reserved.
Du modtager denne mail, da du har skrevet dig op til at modtage vores nyhedsbrev på vores hjemmeside, bcopenhagen.dk.

Our mailing address is:
BCOPENHAGEN
Falkonér Alle 7
Frederiksberg 2000
Denmark

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp