Nyhedsbrev fra EDC

Læs hele artiklen

Boligkøbere mere købsparate - især nordjyderne

 
 

Der er mange boligkøbere i markedet - og de er parate til at slå til, når den rigtige bolig viser sig. Hele 55 pct. af køberne i EDC's køberkartotek angiver, at de vil købe bolig i løbet af de kommende 6 måneder.

Husk skatten, når du køber eller sælger bolig

Har du købt eller solgt bolig for nylig – eller skal du til det? Så er det en god ide at opdatere din skat med det samme, så du undgår en eventuel restskat, når året er slut.

Husk skatten_COMMA_ når du køber eller sælger bolig
Tag med til optagelsen

Kom med bag scenen

 
 

EDC har lavet en ny reklamefilm med gæve vikinger, som kommer på tv mellem jul og nytår. Men hvordan bliver sådan en reklamefilm egentlig til? Kom med bag kulisserne og se hvordan.

Få overblik over økonomien her

Få friske øjne på din boligøkonomi

 
 

Når du køber ny bolig, melder der sig mange spørgsmål. Et af de vigtigste er naturligvis at få sikkerhed for din samlede økonomi efter købet. En undersøgelse fra 2016 blandt 1.500 boligkøbere hos EDC viser, at hele 86 % mener, at rådgivning om den samlede økonomi i forbindelse med købet har nogen eller stor værdi.

Vi tilbyder denne rådgivning via vores samarbejdspartnere, som alle er specialister i at tilrettelægge din økonomi. Så kan du i stedet koncentrere dig om at flytte ind og indrette dig i din nye bolig

Flere muligheder med EDC

 
 
Læs mere

Via vores samarbejdspartner Gjensidige Forsikring kan vi tilbyde dig en række attraktive forsikringer, så du er godt dækket, når uheldet er ude.

Læs mere

Skal du leje en feriebolig, eller er du interesseret i mulighederne for at udleje dit sommerhus? Se hvad Feriepartner Danmark kan gøre for dig.

Er dine informationer opdaterede?

 
 

John Do
Adresse: John Do, 6800 Varde
Telefon: 12345678
Mobil:
E-mail: newsletter@newslettercollector.com

Senest solgte boliger i Varde

 
 
Vinkelvej 14
Villavej 40
Ortenvej 167, Orten
Gl Gellerupvej 14
Gellerupvej 37

Din lokale ejendomsmægler

EDC Varde, Torvet 4, 6800 Varde, Telefon 75221933


Henrik Sylvestersen

Henrik Sylvestersen

Ejendomsmægler/valuar MDE

Telefon: 76767654

E-mail: hsy@edc.dk

EDC Varde
Besøg EDC Varde