Loading...

Er en god CEO automatisk en god bestyrelsesformand?

  • Html
  • Text
Er en god CEO automatisk en god bestyrelsesformand?
Nyhedsbrev med værdifuld viden og inspiration om ledelse og lederskab fra Scandinavian Executive Institute og vores samarbejdspartnere INSEAD og IMD Vises e-mailen forkert?
Se den i din browser.

God CEO = god bestyrelsesformand?

LEDERBLOGGEN: Er en succesfuld CEO automatisk en succesfuld bestyrelsesformand? Nej, slet ikke. Det kræver nemlig helt andre egenskaber og arbejdsmetoder at lede en bestyrelse end at lede en virksomhed i det daglige.

En vidensrejse
af de sjældne

Der har været fart over feltet i Stephan Pors Knudsens reklamebureau de senere år, og derfor har en faglig opdatering været helt essentiel for ham i forhold til at følge virksomheden godt og trygt igennem denne omfattende udvikling – og forberede organisationen på ”next level”.

4 udfordringer, 6 trends og 8 bud

LEDERBLOGGEN: Sidder du i en bestyrelse, eller har du ambitioner herom? Så kan du godt begynde at vænne dig til, at fremtiden bliver markant anderledes end fortiden. Her får du 4 udfordringer, 6 globale trends og 8 bud for fremtidens succesfulde bestyrelser.

Valgets kvaler: MBA eller executive-uddannelse?

Skal du vælge en fuld MBA eller en mere effektiv executive-uddannelse, når målet er at hente inspiration og opgradere din viden om strategi, ledelse og innovation? Her får du en række tips og råd, som måske kan bringe dig nærmere svaret.

Disse artikler BØR du læse

GODE ARTIKLER: ”Good readers make good leaders”. Hver måned samler vi en række interessante og relevante artikler fra vores dygtige og innovative samarbejdspartnere, INSEAD og IMD. Lad dig inspirere af den nyeste viden om ledelse, strategi og innovation.

 Videresend til en ven
   Tilføj os til din adressebog
Afmeld nyhedsbrevene her
Scandinavian Executive Institute
Akseltorv 6 - 6000 Kolding - Denmark
se-institute.dk

Share this newsletter on

Loading...

Related newsletters

© 2019