5. juli 2018
KONFERENCE // 10.-11. SEPTEMBER

Årets vigtigste konference

Sæt kryds i kalenderen den 10. og 11. september 2019, hvor Gate 21 og en række partnere inviterer til mobilitetskonferencen Moving People – towards sustainable societies. Med transport som fællesnævner får du her årets vigtigste debatter, praktiske eksempler og netværk til dit arbejde med sundhed og forebyggelse, klima, byplanlægning, eller dine opgaver som CSR-, HR- og Facility Manager, samt politik- og organisationsudvikling. 

Læs mere og tilmeld dig gratis her
MASTERCLASS // 29. AUGUST

Geotermi – den oversete grønne energi

Geotermisk energi er en vedvarende og meget ren energikilde. Men er geotermi relevant for din kommune og dit forsyningsselskab? Er det økonomisk konkurrencedygtigt? Og kan vi være sikre på, at vi ikke forurener vores drikkevand? Det er nogle af de emner, du kan blive klogere på, når Gate 21 den 29. august inviterer til en introduktion til geotermi i samarbejde med projekterne Fælles Regional Energiomstilling i Region Sjælland og Energi på Tværs i Region Hovedstaden.

Se det fulde program og tilmed dig gratis her
MASTERCLASS // 12. SEPTEMBER

Cirkulær økonomi i kommunerne – hvordan sikrer vi den strategiske forankring?

Den 12. september 2019 inviterer Gate 21 til masterclass om den strategiske forankring af cirkulær økonomi i kommunerne. Vi introducerer dig til systemtænkningens muligheder og giver dig værktøjer til at forstå og ikke mindst tackle de komplekse udfordringer, der ligger i arbejdet med integrerede cirkulære indsatser.

Læs mere og tilmeld dig her
WORKSHOP // 17. SEPTEMBER

Workshop om energirenovering af private boliger med kommunen som facilitator

Hvordan kan kommunen styrke rollen som facilitator til at fremme energirenoveringer af private enfamilieboliger? Det får du inspiration til, når SAVE-E og Energi på Tværs den 17. september inviterer til workshop. Her kan du blandt andet få inspiration fra konkrete cases og erfaringer fra SAVE-E projektet, høre hvordan kommunerne kan bruge energidata til at optimere indsatsen og blive opdateret på det fælleskommunale samarbejde på området.

Læs mere og tilmeld dig her
KOMMENDE ARRANGEMENTER

Kalender

29.08.19 // Geotermi - den oversete grønne energi

10.09.19 // MOVING PEOPLE - towards sustainable societies

12.09.19 // Cirkulær økonomi i kommunerne

17.09.19 // Energirenovering af private boliger

PROJEKT I FOKUS

Sikker og anvendt data

Data har potentialer for at løse mange udfordringer, der går på tværs af kommuner inden for blandt andet fremkommelighed, bedre miljø og klima. Mange kommuner ønsker at komme i gang eller er i gang med at arbejde med data på mobilitets-, miljø- og driftsområder. En del kommuner er anvender IoT og smalbåndsinfrastruktur til formålet. Men området er komplekst, og der er et ønske om at dette arbejde koordineres, så der ikke udvikles parallelt og så ressourcerne på tværs af kommuner udnyttes bedst muligt. Dette projekt understøtter dette arbejde.

Læs mere om projektet her

MEST LÆSTE

Fra fælles vision til fælles handling

Fossile brændstoffer skal være fortid. Det har Region Hovedstaden besluttet sammen med regionens kommuner og forsyningsselskaber. Den tredje fase af Energi på Tværs fokuserer på otte-ni konkrete omstillingsprojekter, som har det til fælles, at de involverer både kommuner, forsyningsselskaber og organisationer.

Læs mere om projektet her

Er dette nyhedsbrev blevet videresendt til dig?
Tilmeld dig her
Ønsker du ikke at modtage mails fra denne liste?
Du kan framelde dig her.


You are receiving this because you have previously signed up for Gate 21's newsletter.

Denne mail er sendt af:
Gate 21
Liljens Kvarter 2
Albertslund 2620
Denmark

Add us to your address book


Copyright © 2019 Gate 21, All rights reserved.